Vozite pametno i uštedite 0,10 KM po litru goriva za plaćanje UniCredit Mastercard karticama

14.09.2022 12:56:42
Popusti na HIFA-PETROL, HIFA Tešanj i HIFA – OIL benzinskim stanicama

Popusti na HIFA-PETROL, HIFA Tešanj i HIFA – OIL benzinskim stanicama

Prilikom plaćanja goriva Mastercard karticama UniCredit Bank d.d., omogućen je popust od 0,10 KM po litru goriva na više od 70 prodajnih mjesta partnera banke: HIFA-Petrol (popust samo na HPlus goriva), HIFA Tešanj, HIFA-OIL benzinskim stanicama. Pogodnost se može iskoristiti do 31.12.2022. godine ili do isteka sredstava.

Konstantan rast cijena goriva, zajedno s raznim poskupljenjima, svim vozačima automobila predstavlja svakodnevni finansijski izazov. Potrebu da s automobilom stignemo do željene destinacije uveliko je umanjila činjenica da je za točenje rezervoara potrebno odvojiti mnogo više novca nego ranije. Zahvaljujući partnerima HIFA PETROL d.o.o. Sarajevo, HIFA Tešanj d.o.o., i HIFA – OIL d.o.o. Tešanj, UniCredit Bank d.d. je svojim klijentima omogućila popust od 0,10 KM po litru na najkvalitetnije gorivo na našem tržištu i to na više od 70 prodajnih mjesta. 

Korisnici UniCredit Mastercard kartica mogu ostvariti uštede za plaćanje goriva svaki dan. Dovoljno je da posjeduju UniCredit Mastercard karticu i prilikom plaćanja, iznos se automatski umanjuje za 0,10 KM po litru goriva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting