Kredit za mlade poduzetnike

Prilika za biznise postojeće i nove u MI-BOSPO-u OKredit se zove!

29.05.2023 11:25:55
MI Bospo Okredit

Odlične vijesti za mlade poduzetnike koji imaju registrovane biznise!

MI BOSPO PREDSTAVLJA MIKROKREDIT - OKredit

Mlađi ste od 35 godina i imate registrovan biznis, razmišljate o njegovom unaprjeđenju? OKredit za mlade poduzetnike je vaš pravi izbor i podrška za uspjeh vašeg posla.

Šta su pogodnosti?

Posebna i veoma povoljna kreditna ponuda namijenjena klijentima, mladim registrovanim poduzetnicima, radnjama, obrtnicima, odnosno registrovanim obrtima (oblici STR, TR, OR, UR i slično) i klijentima pravnim licima (društva sa ograničenom odgovornošću, akcionarska društva ili drugi oblik pravnih lica, a čiji su vlasnici, većinski vlasnici ili osobe za zastupanje, mlađi od 35 godina)

I to nije sve klijenti koji koriste ovaj kreditni proizvod imaju pristup nefinansijskoj usluzi, edukaciji, prema programu edukacija koji će biti omogućen uz EBRD podršku.

Mikrokredit OKredit je iznosa od 1.000 KM do 10.000 KM. Rok otplate do 60 mjeseci. Nominalna kamatna stopa, godišnja, fiksna, na ovom kreditnom proizvodu iznosi 9%. Provizija za obradu 1%. Postoji mogućnost korištenja grace perioda do 9 mjeseci.

U nastavku primjeri za iznose 1.000 KM, 5.000 KM i 10.000 KM.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) predstavlja stvarnu cijenu mikrokredita, zavisi od iznosa i roka otplate, a u obračun EKS uključuju se svi troškovi: nominalna kamatna stopa, interkalarna kamatna stopa, provizija za obradu, dodatni troškovi koji mogi nastati po osnovu obrade mikrokredita. Za potrebe primjera, ukalkulisan dodatni trošak u iznosu od 10 KM (npr. mjenica i/ili ovjera dokumentacije; obaveza ovjere dokumentacije odnosi na područja ureda u Federaciji BiH). Podaci o visini efektivne kamatne stope (EKS) su informativnog karaktera i u trenutku podnošenja zahtjeva za mikrokredit mogu biti različiti od prikazanih, zavisno i od dodatne dokumentacije koja se može tražiti kao uslov za odobravanje mikrokredita.

Za više informacija molimo vas obratite se kreditnom osoblju MKF MI-BOSPO.

*Mikrokrediti se ugovaraju isključivo u valuti KM (konvertibilna marka) uz deviznu klauzulu u EUR, prema srednjem kursu CBBiH na dan zaključenja ugovora o mikrokreditu. Mikrokrediti se ne indeksiraju.

*Ukupno zaduženje po mikrokreditu predstavlja ukupni iznos koji korisnik mikrokredita plaća.

Potražite nas i na mrežama, u svakom momentu možete postaviti pitanje ili poslati zahtjev za kredit putem Vibera, Facebooka, Instagrama ili poslati zahtjev putem kontakt forme na web stranici www.mi-bospo.org

MI-BOSPO, inspirisani Vašim uspjehom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting