Addiko Bank Sarajevo

Ljetne shopping radosti za korisnike Addiko Mastercard kartica, kupovina uz popuste i do 20 posto

06.07.2023 14:12:29
addiko bank mastercard popusti

Popusti vikendom će biti na snazi svake subote i nedjelje, preko 100 dana godišnje.

Ovog ljeta, Addiko Bank Sarajevo, u saradnji sa renomiranim partnerima, donosi atraktivne ljetne pogodnosti i super popuste za svoje klijente! 

Svake subote i nedjelje, za plaćanje bilo kojom Addiko Mastercard karticom u trgovinama partnera, klijente očekuju popusti na kupovinu, i do 20 posto. 

Kako bi šoping bio još ugodniji, korisnici kreditnih kartica, svoju kupovinu mogu podijeliti i do 24 rate, a u periodu od 01.07. do 31.08.2023. godine podjela transakcije na rate putem Addiko Mobile Aplikacije je potpuno besplatna, bez naknade i kamate.

„Lojalnost naših klijenata mjera je našeg uspjeha, zbog čega zadovoljstvo klijenata uvijek stavljamo na prvo mjesto. U saradnji sa našim partnerima, klijentima koji koriste Addiko Mastercard kartice obezbijedili smo niz pogodnosti kao što su popusti na kupovinu u terminima kad su već i navikli kupovati, a to su dani vikenda, kao i podjelu transakcija kreditnom karticom i do 24 rate. Ovog ljeta otišli smo korak dalje i omogućili podjelu kupovine na rate putem Addiko mobilne aplikacije potpuno besplatno!" istakao je Hamdija Hadžić, direktor sektora za Maloprodaju.

Postojeći i novi klijenti mogu uživati u kupovini širokog asortimana roba i usluga: goriva, mobilnih telefona, laptopa i ostalih tehničkih uređaja, bijele tehnike, odjeće, obuće, kozmetike, kao i brojnih drugih potrepština kod čak 13 trgovaca: Domod, Omega shop, Hifa Petrol, Mekline, Imtec, fonTELe.ba, Lulu Gold, Plaza, L'Occitane, Chacharel, Jeordies, Okaidi i US Polo.

Popusti vikendom će biti na snazi svake subote i nedjelje, preko 100 dana godišnje.

Više detalja o Addiko shopping vikend programu možete pronaći na linku OVDJE

 

PODIJELI:
TAGOVI: popusti mastercard addiko bank

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting