Putno zdravstveno osiguranje

​Provedite ljeto osigurani uz Addiko Zlatni paket!

07.08.2023 09:00:44
Addiko Bank zlatni paket

Vrelo ljeto može biti bezbrižno uz čitav set pogodnosti Putnog zdravstvenog osiguranja sa osiguranom sumom u iznosu od 60.000 KM, u okviru Addiko Zlatnog paketa.

Vrelo ljeto može biti bezbrižno uz čitav set pogodnosti Putnog zdravstvenog osiguranja sa osiguranom sumom u iznosu od 60.000 KM, u okviru Addiko Zlatnog paketa.

Addiko Bank Sarajevo, u saradnji sa UNIQA Osiguranjem, za svoje klijente omogućila je niz benefita uz koje će ovogodišnje ljetovanje biti još ugodnije.

Svim korisnicima Addiko Zlatnog paketa, za vrijeme puta i boravka u inostranstvu omogućeno je Putno zdravstveno osiguranje, sa osiguranom sumom u iznosu od 60.000 KM, koje obuhvata naknadu za: slučaj liječenja koje je medicinski neophodno zbog iznenadne bolesti ili nezgode, slučaj poduzimanja hitnih mjera za spašavanje života, troškove medicinski neophodnog i propisanog prevoza osiguranika, kao i osiguranje prtljaga koje pokriva gubitak, oštećenje ili uništenje prtljaga koji se nosi sa sobom, kao i predatog prtljaga. Pokriveno je i zakašnjenje prtljaga predatog prevozniku, ako je to kašnjenje duže od 12 sati. 

"Ove godine u saradnji sa našim partnerima, omogućili smo klijentima još više pogodnosti kako bi spremni dočekali svoje godišnje odmore. Za korisnike Addiko Mastercard kartica osigurali smo popuste svake subote i nedjelje, u trgovinama renomiranih partnera i do 20 posto. S ciljem povećanja zadovoljstva klijenata, u saradnji sa našim partnerom UNIQA Osiguranjem, povećali smo i osiguranu sumu za osiguranje prtljage u okviru Addiko Zlatnog paketa, te ista od 1. augusta 2023. godine iznosi 500,00 KM umjesto ranijih 100,00 KM", Istakao je Denis Omeragić, Direktor sektora Upravljanja proizvodima.

Zlatni paket sadrži sve proizvode i usluge za upravljanje ličnim finansijama, a neke od  pogodnosti su i: besplatno podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka, kreditna kartica bez članarine za cijelo vrijeme trajanja, asistencija na putu, kućna asistencija, osiguranje od posljedica nezgode za osobe od navršenih 15 do navršenih 75 godina života, te osiguranje kupovine koje obuhvata osiguranje produžene garancije i zaštitu kupovine 90 dana.

Više detalja o Addiko Zlatnom paketu možete pronaći putem linka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting