BACK TO SCHOOL

ADDIKO BANK SARAJEVO: U klupe vraćanje uz popust na plaćanje!

22.08.2023 09:17:03
addiko bank back to school

Ove godine opremite svog školarca za novu školsku godinu kod Addiko renomiranih partnera jer za sve kupovine vikendom ostvarujete popuste i do 20 posto.

Ove godine opremite svog školarca za novu školsku godinu kod Addiko renomiranih partnera jer za sve kupovine vikendom ostvarujete popuste i do 20 posto.

Povratak u klupe izazovan je zadatak za svakog roditelja, ali sa brojnim benefitima koje je Addiko Bank Sarajevo pripremila u saradnji sa renomiranim partnerima, briga o troškovima je ove godine lakši zadatak.

U odabranim trgovinama očekuju vas popusti i do 20 posto, i to u danima vikenda kad je idealno vrijeme za kupovinu. Ukoliko kupovinu želite izvršiti na rate, koristite Addiko Mastercard kreditnu karticu, jer sve transakcije iznad 50 KM možete podijeliti do 24 rate, bez kamate i naknade putem Addiko Mobile aplikacije, do 31. augusta 2023.

Bilo da su vaša djeca u srednjoj školi ili su studenti, potrebno je da pripreme svoje laptope za nadolazeću školsku godinu koje mogu, uz odlične popuste, kupiti kod naših partnera Domod, Omega shop ili Imtec i ostvariti popuste.

Za vaše mališane, Okaidi je pripremio inovativne i kvalitetne odjevne proizvode veselih boja uz pristupačne cijene i odlične popuste.

U susret novoj školskoj godini ugrabite i novi telefon po super cijenama kod našeg partnera fonTELe.ba.

"Ponosni smo što je naš novi program Addiko shopping vikend jako brzo prepoznat na tržištu i što smo klijentima i na ovaj način omogućili dodatnu vrijednosti za korištenje Addiko kartica. Popusti su trenutno dostupni kod čak 14 trgovaca, u trgovinama širom BiH. Vodeći računa o potrebama klijenata, naročito u ljetnom periodu kada je sezona godišnjih odmora, a potom slijede pripreme za novu školsku godinu, odlučili smo kupovinu na rate kreditnom karticom omogućiti potpuno besplatno, bez kamate i naknade, kako bi i na ovaj način klijenti ostvarili dodatne uštede.  Kao i svi procesi u našoj Banci, i ovaj je vrlo jednostavan. Prilikom kupovine, trgovcu ne trebate naglašavati da želite plaćanje na rate. Obavite svoju transakciju sa popustom, a potom iz udobnosti svog doma izvršite podjelu na željeni broj rata putem mobilnog bankarstva. U slučaju da vam je potrebna pomoć prilikom podjele, možete kontaktirati naše kolege iz Addiko Kontakt centra koje će vam rado pomoći", navodi Hamdija Hadžić, direktor sektora za Maloprodaju.

Ukoliko do sada niste koristili pogodnosti Addiko Bank Sarajevo i opremili svoje dijete, ne propustite priliku da to učinite sada jer je ostalo jako malo vremena do kraja akcijske ponude!

Više detalja o Addiko shopping vikend programu saznajte ovdje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting