Praznična atmosfera

Uljepšajte nekome dan uz popuste s UniCredit Mastercard karticama

28.11.2023 13:34:53
UniCredit Mastercard kartica

Sjajne pogodnosti koje je UniCredit u BiH zajedno s partnerima pripremio u susret novogodišnjim praznicima

Imate želju obradovati svoje najmilije i uljepšati im nadolazeće praznike, ali nemate ideju kako? 

UniCredit u BiH i ove godine pobrinuo se da prazničnu atmosferu upotpuni sjajnom ponudom svojih partnera uz popust od 10%. Svi korisnici UniCredit Mastercard kartica koji do kraja godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca, ostvaruju popuste.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom i kućanskim aparatima, iskoristite svoju UniCredit Mastercard karticu za kupovinu u Techno Shop, gdje vas očekuje odlična ponuda TV i audio uređaja, bijele tehnike, hlađenja i grijanja te odabrani neakcijski asortiman IT opreme. U Big Bang trgovini i na web stranici dočekat će vas veliki izbor igara i dodatne opreme za Playstation i Nintendo, malih i velikih kućanskih aparata, dodatne opreme za mobitele, računalne periferije te osobne njege, gdje možete iskoristiti popust od 10% na kompletan neakcijski asortiman.  

U svim Didaco i Martimex radnjama očekuje vas popust od 10% na neakcijski asortiman za ličnu njegu i parfeme.

Za sebe i svoje najbliže odaberite obuću, odjeću i opremu iz neakcijskog asortimana u prodajnim objektima Intersport BH, kao i putem web shopa brenda Alma Ras.

A kako biste ukrasili svoj dom za pravu prazničnu atmosferu, iskoristite popust od 10% za kupovinu online ili u trgovini  Lijepe kućne stvari, kao i Unicoop Home salonu. Iz sjajne ponude Spazio Boutique odaberite aparat za kafu koji ste već dugo gledali uz stručnu pomoć, savjet i neophodne informacije kako biste izabrali baš ono što vama treba. Da bi vaš poklon bio potpun, obogatite ga vrhunskim čokoladama konditorskog programa Frutela Group koja, u okviru svog poklon shop-a, nudi i široku ponudu luksuznih pića.

Zabava uz Lego kockice garantirana je za sve generacije, a UniCredit u BiH obezbijedio je popust od 10% kod partnera Solidex – Lego shop na kupovinu odabranog neakcijskog asortimana. Osim toga, u Toy&Joy concept store-u, koji svojim drugačijim pristupom nudi razne vrste brendova i igračaka za najmlađe, obezbijeđen je popust na brendove GOKI, Small Foot, Jabadabado, Didaktik Kids, Lassig te dječiju rasvjetu i dječiju kozmetiku LineaMamma baby.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici, UniCredit Bank Mostar UniCredit Bank Banja Luka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting