Dvije opcije finansiranja

Kakve novitete donosi proljetna ponuda stambenih kredita Intesa Sanpaolo Banke?

04.03.2024 11:00:37
Intesa Sanpaolo Banka stambeni kredit

Kako bi odgovorila na sve potrebe svojih postojećih klijenata Intesa Sanpaolo Banka je pokrenula akciju stambenih kredita

Kako bi odgovorila na sve potrebe svojih postojećih klijenata, ali i onih koji su u potrazi za pouzdanim partnerom, Intesa Sanpaolo Banka je pokrenula akciju stambenih kredita koja nudi dvije opcije finansiranja kada je otplata kredita u pitanju - fiksnu kamatu do 15 godina ili kombinovanu kamatnu stopu s rokom otplate do 30 godina.

"Prateći potrebe tržišta omogućili smo otplatu stambenih kredita uz fiksnu kamatnu stopu do 15 godina, kako bi našim klijentima pružili potrebnu sigurnost. U okviru proljetne kampanje, osim fiksne kamatne stope naša ponuda stambenih kredita podrazumijeva i obradu kreditnog zahtjeva bez naknade, a klijente smo oslobodili i troška procjene nekretnine do 200 KM", izjavila je Minja Filipović, izvršni direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke.

Ova banka je nedavno predstavila i potpuno novi proizvod kada su stambeni krediti u pitanju, a riječ je o stambenim kreditima za mlade.

"Uz akcijske uslove koji vrijede za sve klijente kada su stambeni krediti u pitanju, nudimo i posebne pogodnosti za mlade klijente do 35 godina starosti koji prvi put kupuju stan. Želimo biti njihova podrška u rješavanju stambenog pitanja, a uz ranije navedene atraktivne uslove poklanjamo i vaučer u vrijednosti od 100 KM za svaki realizovani kredit za mlade", dodala je Filipović.

Vrijedi napomenuti da je Intesa Sanpaolo Banka jedina banka na tržištu BiH koja nudi mogućnost osiguranja otplate stambenog ili hipotekarnog kredita u najtežim životnim situacijama, uz optimalno pokriće do 20.000 KM za prvih 10 godina trajanja otplate kredita. 

Akcijsku ponudu i uslove osiguranja stambenih kredita Intesa Sanpaolo Banke možete pogledati na njihovoj web stranici ili u najbližoj poslovnici ove Banke, a ukoliko ste u potrazi za nenamjenskim kreditom i za tu vrstu kredita postoji akcijska ponuda gdje je kamata fiksna do zadnje rate, te je kredit moguće realizirati bez naknade za obradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting