Posebna ponuda kredita

Nova kampanja kredita Addiko Bank Sarajevo: "Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!"

04.04.2024 15:27:40
addiko bank kredit

Aplicirajte za Addiko kredit u iznosu od 50.000 KM

Addiko Bank Sarajevo pripremila je posebnu ponudu kredita pod nazivom „Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!“, te klijentima nudi mogućnost apliciranja za iznos kredita od 50.000 KM i odgovor na zahtjev u roku od 50 minuta od momenta potpisivanja zahtjeva. U slučaju da klijent ne dobije odgovor na zahtjev u navedenom vremenskom roku, Banka klijentu vraća prvu ratu kredita.

„Vjerujemo da i najkompleksniji kreditni zahtjev možemo riješiti u kratkom vremenskom roku i to smo i obećali klijentima. Svjesni smo vrijednosti  vremena naših cijenjenih klijenata, te u skladu sa tim želimo da budemo banka koja će im ponuditi brza, praktična rješenja, dostupna bilo kada i bilo gdje“, istakao je Hamdija Hadžić, direktor Sektora maloprodaje.

Iz Addiko banke dodatno poručuju da Banka kontinuirano radi na optimizaciji procesa i razvoju usluga i proizvoda kao što je kredit sa brzim odobrenjem i uz pojednostavljenu proceduru.

„Kao banka specijalizovana za brze kredite, želimo naglasiti da pored odgovora na zahtjev u roku od 50 minuta od momenta potpisivanja zahtjeva za kredit klijentima nudimo i dodatne pogodnosti, a to su fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita, kao i obrada kreditnog zahtjeva bez naknade u toku trajanja kampanje, za klijente koji primanja usmjere na račun otvoren u Addiko banci“, naveo je Hadžić.

Posebna ponuda kredita vrijedi za klijente Addiko banke, ali i za one koji to tek odluče postati.

Više detalja o akcijskoj ponudi kredita „Kada nemate vremena, treba vam brzo rješenje!“ dostupno je na Web stranici Banke www.addiko-fbih.ba, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

 

PODIJELI:
TAGOVI: addiko kredit addiko bank

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting