Poslovanje dokumentacijom

Društvo Mentor svakodnevno pokreće različite usluge upravljanja i savjetovanja!

23.04.2024 14:57:09
Mentor pregled osnovne dokumentacije

Deset kompanija dobit će besplatnu uslugu pregleda osnovne dokumentacije

Jedna od ključnih usluga društva Mentor je pregled osnovne dokumentacije klijenta, u okviru koje tim pravnika sistemski, nezavisno i dokumentirano ocjenjuje i analizira postojanje i sadržaj osnovne dokumentacije klijenta, s ciljem pronalaska eventualnih nedostataka i njihovog što skorijeg ispravljanja

Da li ste znali da se aktuelnim zakonima propisuju obavezujući akti i istaknuća unutra objekta poslovanja, kao i u sklopu osnovne dokumentacije svakog društva? Isti zakoni propisuju novčane kazne u slučaju neposjedovanja statuta, ugovora o radu neusklađenih sa Zakonom o radu, nevođenja knjige udjela ili evidencija o radnicima i drugo.

Društvo Mentor svakodnevno pokreće različite usluge upravljanja i savjetovanja kako bi olakšalo partnerima da na jednom mjestu direktno ili posredno dođu do najkvalitetnijih resursa i funkcionalnih rješenja u poslovanju štedeći vrijeme i novac.

"Jedna od naših ključnih usluga je pregled osnovne dokumentacije klijenta, u okviru koje tim pravnika sistemski, nezavisno i dokumentirano ocjenjuje i analizira postojanje i sadržaj osnovne dokumentacije klijenta, s ciljem pronalaska eventualnih nedostataka i njihovog što skorijeg ispravljanja", navode iz Mentora.

Pregled obuhvata dokumentaciju koja se nalazi u registratorima društva, opštu dokumentaciju poput osnivačkih akata i statuta, ugovore o radu i ugovore o poslovnoj saradnji, istaknuća unutar objekta i još mnogo toga.

"Naši klijenti poslije naše analize i usluge otklanjanja nađenih neusklađenosti, imaju uređen set osnovne dokumentacije i istaknuća koji su temelj uređenoj i transparentnoj organizaciji koja ulijeva povjerenje u profesionalan pristup prema zaposlenima, kao i vanjskim partnerima. Krajnji rezultat ove naše usluge je kompanija koja posluje u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom, sa urednom internom dokumentacijom i uspostavljenim procesima koji garantuju unaprijeđenje poslovanja".

U mjesecu aprilu imate mogućnost prijaviti se za besplatnu uslugu pregleda osnovne dokumentacije od društva Mentor, poslije koje ćete dobiti informacije o neusklađenostima unutar Vašeg poslovanja dokumentacijom.

Deset kompanija koje se prijave na email: info@mentormss.ba, dobit će besplatnu uslugu pregleda osnovne dokumentacije.

Više informacija o društvu Mentor možete naći OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting