SEVOI grupa i efikasno upravljanje i kontrolisanje poslovanja

06.11.2018 08:22:27
SEVOI grupa i efikasno upravljanje i kontrolisanje poslovanja

Oni doprinose strateškom planiranju, efikasnom razvoju i kontrolisanom upravljanju svojih korisnika, kao i smanjivanju rizika poslovanja.

SEVOI GRUPACIJA je međunarodna, regionalno pozicionirana grupacija koja posluje u sinergiji nekoliko kompanija specijalizovanih za slijedeća područja:

  • Finansijsko upravljanje I kontrolu,
  • Strateško upravljanje imovinom,
  • Strateško planiranje I razvoj,
  • Implementacije standarda i sistema kvaliteta I sigurnosti.

Navedena područja propraćena su sopstvenim softverskim rješenjima razvijenim i usklađenim prema najvišim standardima i normama na evropskom i svjetskom nivou.

Sve implementacije projekata u kojim učestvuju  praćene su certifikovanom edukacijom, kao i stručnom literaturom koja je razvijena i prilagođena zakonskim i normativnim okvirima pojedinog područja.

Misija SEVOI grupacije je produbiti svijest korisnika usluga iz njihovog područja poslovanja o prednostima evropskih standarda, voditi korisnike kroz procese implementacije, savjetovati ih pri kontinuiranoj primjeni usvojenih procesa, čime podstiču osposobljavanje korisnika za krajnji cilj, a to je efikasno upravljanje i kontrolisanje njihovih sistema.

 

Vizija SEVOI grupacije je svojim poslovanjem, primjenom etičkih, poslovnih i stručnih standarda, kao i stalnim usavršavanjem svojih zaposlenih i svojih korisnika, postati regionalni lider u implementacijama evropskih poslovnih praksi i standarda u područjima njihovog poslovanja, istovremeno prema kriterijumima kvaliteta i broja korisnika.

Oni doprinose strateškom planiranju, efikasnom razvoju i kontrolisanom upravljanju svojih korisnika, kao i smanjivanju rizika poslovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting