Imate ideju? Trebate finansiranje?

30.12.2019 09:36:37
Imate ideju? Trebate finansiranje?

Obratite se kompaniji MF Plus kako bi zajedno s njima razradili vašu projektnu ideju, te napisali projektni prijedlog.

Imate ideju? Trebate finansiranje? Obratite se kompaniji MF Plus kako bi zajedno s njima razradili vašu projektnu ideju, te napisali projektni prijedlog.

EU fondovi traže niz novih izazova u pripremi projektnih prijedloga i provedbi projekata koji su veoma složeni i zahtijevaju visok nivo stručnosti.

Firma MF Plus d.o.o je nastala kao rezultat okupljanja mladih i educiranih stručnjaka koji nastoje da daju odgovore na potrebe klijenata za konslutantskim uslugama u oblasti savjetovanja i podržavanja procesa europskih integracija.

Jedan od njihovih ciljeva je pomoći aplikantima iz BIH da pripreme i izrade konačni projekt te da pomognu pri upravljanju odobrenim projektima u skladu sa metodologijom koju propisuje Europska komisija:

  • Pružaju usluge savjetovanja u korištenju EU fondova.
  • Pružaju usluge informiranja korisnika o mogućnostima financiranja iz EU fondova.
  • Organizuju prezentacije potencijalno zainteresiranim grupama.

Prije svega potrebno je ovu tematiku približiti građanima BiH i ohrabriti ih da postanu aplikanti tako što će im na jednostavan način pojasniti koncept korištenja predpristupnih fondova i tako što će razbiti predrasude o teškim i kompliciranim administrativnim procedurama koje su sastavni dio aplikacije za EU fondove.

Tim MF Plusa samostalno razrađuje ovakve projekte! Možete ih kontaktirati putem:

 telefona  +387 (0)61 217 635 ;+387 (0)33 871753

ili na email: info@mfplus.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting