Kif.ba - besplatna web platforma za kreiranje faktura

23.01.2020 15:19:02
Kif.ba - besplatna web platforma za kreiranje faktura

Kif.ba je web platforma koja kroz jednostavno korisničko iskustvo omogućava brzu izradu faktura i ponuda te evidenciju naplate potraživanja.

Kif.ba je web platforma koja kroz jednostavno korisničko iskustvo omogućava brzu izradu faktura i ponuda te evidenciju naplate potraživanja.

Korisnik može izdavati neograničen broj faktura i ponuda te ih slati putem maila, formirati bazu klijenata te pratiti svoje prihode te koliko klijenti kasne s plaćanjem.

Kif.ba prati poslovanje kompanije na način da evidentira kupce, prikazuje izvještaje, kreira PDF fakture i drži poslovanje pod kontrolom.

Posebno pregledno i korisno je praćenje statusa fakture tj. da li je faktura naplaćena ili kasni uplata. Kif.ba, iako prilagođen zakonima Bosne i Hercegovine, nije zamjena za računovodstvo, ali nudi preglednost i uštedu vremena te automatizaciju procesa potpuno besplatno.  

Kif.ba je jedina web platforma u Bosni i Hercegovini koja je besplatna za sve kompanije.

Svi korisnici web platforme kif.ba imaju mogućnost kreirati neograničen broj faktura, ponuda i proizvoda te evidentirati pristigle uplate za svaku od njih. Personalizirane PDF fakture sa Vašim logotipom u zaglavlju fakture su dostupne jednim klikom.

Sigurnost podataka je na prvom mjestu te se komunikacija obavlja isključivo preko HTTPS protokola

Poslovni podaci na serveru su zaštićeni na nekoliko nivoa. Web platforma kif.ba predviđa korištenje tajnog linka za prijavu koji je poznat samo klijentu te kombinacije username/password koji su dostupni isključivo odgovornom licu u kompaniji. Password (lozinka) se u sistemu pohranjuje kriptovana i maskira tokom unosa.

Vaši podaci i rad na platformi Kif.ba su zaštićeni i sa SSL certifikatom, a sva komunikacija sa serverom se odvija putem HTTPS protokola.

Registrujte se na kif.ba
Besplatno je i uvijek će biti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting