Grabo podovi raznih boja i dezena su pravi izbor za svaki interijer!

24.12.2020 08:01:22
Grabo podovi raznih boja i dezena su pravi izbor za svaki interijer!

Širom BiH grade se i obnavljaju sportske dvorane i škole a osnovna djelatnosti SPORT NET inženjeringa je upravo opremanje takvih objekata.

PVC komercijalni GRABO podovi tip Diamond Tech raznih boja i dezena, d= 2,0 mm težina 2,8 kg/ m2 pod izuzetne kvalitete pogodan uredske prostorije

GRABO Acoustic Standart PVC podovi, raznih boja i dezena naročito pogodni za knjižnice, učionice i prostorije gdje se zahtjeva dobra zvučna izolacija.

GRABO PVC komercijalni podovi pogodni za holove i prostorije javnih objekata velike frekvencije

GRABO homogeni PVC komercijalni podovi kao nadopuna ponudi heterogenih PVC podova.

Epoxy podovi (samolivi): ponuda nabave, dopreme i izlijevanja komercijalnih i industrijskih podova d= 2,0 mm i više za potrebe javnih ustanova i skladišnih i industrijskih prostora. Proizvođači materijala za epoxy podove: POLAT- KDF, STO, Sika, Caparol i dr.

Širom Bosne i Hercegovine grade se i obnavljaju sportske dvorane, škole, industrijski i drugi objekti, a jedan od osnovnih djelatnosti tvrtke SPORT NET inženjering jest upravo opremanje takvih objekata.

Kompanija SPORT NET inženjering posluje na našem tržištu već gotovo 20 godina i medju vodećima je u regiji u poslovima izrade, nabave i montaže raznih sportskih artikala, sportskih i industrijskih podova, umjetne trave, fasadnih i krovnih polikarbonathih ploča, "decking" podova, parkovskih mobilijara te mnogih drugih modernih proizvoda koji se koriste u sportskoj i industrijskoj infrastrukturi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina