Logistic Agent pravi partner za najpouzdaniju logističku podršku

20.01.2021 09:44:09
Logistic Agent pravi partner za najpouzdaniju logističku podršku

Kompanija Logistic Agent je osnovana 2010. godine u Sarajevu sa ciljem pružanja usluga firmama koje se bave skladištenjem i distribucijom roba.

Kompanija Logistic Agent je osnovana 2010. godine u Sarajevu sa ciljem pružanja usluga firmama koje se bave skladištenjem i distribucijom roba. U cilju ispunjenja tih zahtjeva posjeduju vlastiti vozni park i flotu viljuškara koji u svakom momentu mogu podržati vaše potrebe kao i zahtjeve partnera za proširenjem procesa.

Posjeduju vlastiti servis za viljuškare koji je u svakom momentu spreman da odgovori i na najzahtijevnije kvarove. Uposlenici su educirani u praćenju najsavremenijih procesa i zahtjeva kupaca svakodnevno isporučuju velike količine roba i do najudaljenih tačaka tako da su svi kupci na vrijeme opskrbljeni potrebnom robom.

Tim mladih i energičnih zaposlenika ulaže maksimalne napore da uspješno pruži usluge cijenjenim kupcima i partnerima.

Danas je Firma Logistic Agent d.o.o. glavni logistički partner za skladištenje i distribuciju roba firme "Coca Cola" . Iz skladišta u Tuzli pokrivaju prostor od Zvornika preko Bijeljine, Brčkog, Modriče, Doboja, Jelaha, Tešnja kao i čitav prostor Tuzlanskog Kantona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina