Bujice d.o.o. Konjic – Gradimo da traje

11.02.2021 09:01:48
Bujice d.o.o. Konjic – Gradimo da traje

U saradnji s vama ponudit će najbolja rješenja, izraditi projekte za ponuđena rješenja uz opcije korekcija i na kraju sve to dizajnirati i izgraditi na terenu

Društvo za vodoprivredu Bujice d.o.o. Konjic je nasljednik Preduzeća za vodoprivredu "Bujice" d.d. Konjic, koje je osnovano 1955. godine.

Od osnivanja, pa do danas, zahvaljujući kvalitetnom izvođenju radova, uspjeli su da prošire svoje kapacitete i područje djelovanja na tržištu u sektoru građevinarstva.

“Uspješnost firme i kvalitet izvedenih radova se prije svega temelji na međusobnom odnosu poštivanja i povjerenja između nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane”, ističu iz preduzeća Bujice.

Njihovi uspostavljeni kontakti, visoko kvalifikovani i posvećeni tim, inovativne metode i dugogodišnji odnosi sa klijentima odigrali su značajnu ulogu u pružanju usluga.

U saradnji s vama ponudit će najbolja rješenja, izraditi projekte za ponuđena rješenja uz opcije korekcija i na kraju sve to dizajnirati i izgraditi na terenu.

“Gradimo da traje”, poručuju iz Bujice d.o.o. Konjic.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina