RM-LH d.o.o. vaš pouzdan partner

16.02.2021 08:42:59
RM-LH d.o.o. vaš pouzdan partner

RM-LH d.o.o., kompanija iz Zenice, sa svojim iskusnim i profesionalnim timovima sposobna je nositi se sa svim izazovima u industriji cjevovoda

RM-LH d.o.o., kompanija iz Zenice, sa svojim iskusnim i profesionalnim timovima sposobna je nositi se sa svim izazovima u industriji cjevovoda. Kroz godine kompetentnosti, najviše kvalitete i mnoštvo zadovoljnih kupaca u mogućnosti su ponuditi novim partnerima uslugu koja im je potrebna.

Prefabrikacija i ugradnja cjevovoda (prema EN13480) i tlačne opreme u procesnoj industriji i energetici, ugradnja opreme, posuda i vaga u industrijska postrojenja, ugradnja primarnih i sekundarnih cjevovoda i sekundarne opreme, su samo neki od zadataka koje ova kompanija uspješno obavlja.

“Vlastitim znanjem i iskustvom stečenim u realizaciji više od 50 projekata diljem Europe, našim poslovnim partnerima nudimo najvišu kvalitetu i učinkovitost”, ističu iz RM-LH kompanije.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina