TPDC Sarajevo

Fortin doo projektovao i opremio skladišni prostor najvećeg logističko-distributivnog centra u BiH

13.03.2023 09:41:24

Uspješno realizovan projekat isporuke i montaže paletnih regala u novom logističko-distributivnom centru TPDC Sarajevo d.d. Rajlovac-Sarajevo

Firma Fortin d.o.o. Tešanj vrši projektovanje i rješava kompletnu logistiku skladištenja robe, od jednostavnih polica do kompletnih distributivnih centara, a ujedno isporučuju i montiraju sve vrste metalnog namještaja. Asortiman proizvoda uključuje industrijske regale za velike i male objekte, pogodne za bilo koju težinu, za standardne i vanstandardne robe, za sortiranje, masivno skladištenje kao i za interno rukovanje.

Pružajući kompletnu podršku - od idejnog projekta do finalnog proizvoda, nedavno su uspješno realizovali  projekat  isporuke i montaže paletnih regala u novom logističko-distributivnom centru TP Distributivni centar Sarajevo d.d.  Rajlovac- Sarajevo, čiji je većinski vlasnik  tuzlanska kompanija Bingo - najveći trgovački lanac u BiH.

Logističko- distributivni centar  TPDC d.d. Sarajevo zauzima površinu od cca 27.000 m2, a novouređeni prostor su opremili savremenim sistemom  paletnih regala ukupnog kapaciteta od 21.263 paletnih mjesta, koji će biti namjenjeni za odlaganje i skladištenje roba za trgovinu na veliko i snabdjevanje javnih ustanova i državnih organa putem javnih nabavki.

Ukoliko imate potrebu za opremanjem izložbenih ili skladišnih prostora, Fortin d.o.o. Tešanj iz svog asortimana nudi sljedeće: 

  • paletni regali
  • polični regali
  • police
  • arhivske police
  • marketne/ trgovačke police
  • paletni regali sistema DRIVE-IN
  • paletni regali sistema FIFO
  • konzolni regali

Kompletnu ponudu pogledajte na www.fortin.ba, pošaljite Vaš upit putem e-maila: info@fortin.ba  ili pozovite na telefon +387 32 669 870.

Ljubazno i stručno osoblje će pravovremeno odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

PODIJELI:
TAGOVI: Fortin doo skladišne police

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina