Asfalt

Asfaltna baza preduzeća Prijedorputevi ispunjava sve standarde ISO 9001:2008

31.03.2023 10:50:31
asfalt prijedorputevi

Asfaltne baze preduzeća Prijedorputevi nalaze se na području gradova Prijedora, Banja Luke, Bijeljine i Istočnog Sarajeva.

Iz raznovrsnog asortimana proizvoda i usluga preduzeće Prijedorputevi izdvaja:

  • Asfalt

Asfaltne baze preduzeća Prijedorputevi nalaze se na području gradova Prijedora, Banja Luke, Bijeljine i Istočnog Sarajeva.

Transport i ugradnju vrše sopstvenim prevoznim sredstvima i mašinama za polaganje asfalta.

U proizvodnom programu ima sljedeće vrste asfalta:

  • Asfaltna masa BB8
  • Asfaltna masa BB11
  • Asfaltna masa BB16
  • Asfaltna masa AGNS 22
  • Asfaltna masa AGNS 32

Podsjećamo, osnovna djelatnost preduzeća je izgradnja, održavanje i zaštita svih vrsta drumskih saobraćajnica (autoputevi, magistralni i regionalni putevi i dr.), proizvodnja i prodaja kamenih agregata, proizvodnja, prodaja i ugradnja asfalta i betona, postavljanje i održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije te ostali poslovi iz oblasti niskogradnje.

U cilju kvalitetnog izvođenja radova preduzeće Prijedorputevi a.d. Prijedor naročitu pažnju je posvetilo permanentnoj kontroli kvaliteta materijala i ugradnje.

Zahvaljuljući navedenom načinu rada u preduzeću Prijedorputevi a.d. Prijedor uspješno je proveden postupak certifikacije sistema upravljanja kvalitetom prema EN ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina