25 godina TRADICIJE

Holex - prepoznatljiv bosanskohercegovački brend u oblasti niskogradnje!

26.05.2023 09:21:30
holex živinice asfaltiranje tradicija građevinska firma

"Gdje gradimo vaše vizije"

Primarni cilj kompanije Holex je zadovoljan korisnik njihovih usluga, a zadata im je stvoriti prepoznatljiv bosansko-hercegovački brend u oblasti niskogradnje sa najmanje 40 stalno zaposlenih radnika i zavidnom referenc listom.

„Primarno poslovanje nam je orjentisano na polaganje asfalta, vanjska uređenja i proizvodnju i isporuku betona“, ističu iz kompanije Holex.

Kompanija Holex d.o.o. je osnovana 1996. godine sa osnovnom djelatnošću niskogradnje, a posebno se specijalizirala za prevoz i ugradnju kamenih agregata kao i polaganje asfalta. Kontinuiranim razvojem firme kroz nabavku savremene i sofisticirane opreme kao i kvalitetom izvedenih radova Holex d.o.o. se svrstao u red renomiranih firmi u oblasti niskogradnje na području regije Tuzlanskog kantona. Broj uposlenih radnika se kreće do 40 u zavisnosti od sezone kao i u zavisnosti od dinamike izvođenja pojedinih radova.

Pored naprijed navedenih djelatnosti Holex d.o.o. vrši popločavanje dvorišta, iskope, nasipe, behatone, uređenje korita i sl. Za izvođenje svih radova koriste najkvalitetnije materijale, najsavremeniju opremu i najvredniji resurs, a to je stručni kadar.

„Referenc lista radova koje smo u dosadašnjem periodu izveli isuviše je velika da bi je kompletnu naveli. Naš primarni cilj je zadovoljan korisnik naših usluga, a zadatak nam je stvoriti prepoznatljiv bosansko hercegovački brend u oblasti niskogradnje sa najmanje 40 stalno zaposlenih radnika i zavidnom referenc listom“, poručuju iz kompanije Holex.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina