Za bazene, podove, kupatila

REVESTECH hidroizolacijski sistemi (Foto+Video)

06.07.2023 09:02:42

Revestech DRY rješenja: hidroizolacija bazena, hidroizolacija kupatila, hidroizolacija terase, hidroizolacija krova

Revestech je brend španske grupacije Nietos. Njihov profesionalni tim formiran je od grupe kvalificiranih stručnjaka s iskustvom na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Brend je prisutan u više od 30 zemalja na 4 kontinenta i etablirali su se kao vodeća kompanija u Evropi u proizvodnji hidroizolacijskih membrana. Njihova filozofija, temeljena prvenstveno na poslovnoj inovaciji, znači da proučavaju i proizvode plastične materijale za najrazličitije industrije još od 1945., godine kada je grupa krenula na svoje putovanje kao proizvođač plastičnog tekstila u Alicanteu.

Kvalitet je njihov prioritet. To potvrđuje i ISO 9001 certifikat koji je ujedno i nastojanje da stalno poboljšavaju kvalitet svog rada. Revestech proizvodi su ekološki prihvatljivi. Revestech ima certifikat prema ISO 14001, također poznat kao "ISO Green" koji dokazuje njihovo konstantno nastojanje da se očuva okoliš, poduzimajući sve mjere odgovornosti za upravljanje resursima.

Revestech DRY rješenja:

  • Hidroizolacija bazena
  • Hidroizolacija kupatila
  • Hidroizolacija terase
  • Hidroizolacija krova

Rješenja za specijalne namjene

Revestech DRY 120 je tekstilna membrana za hidroizolaciju presvučena poliesterskim vlaknima s obje stane. Jedna strana je posebno razvijena za prijanjanje bez mjehurića na postojeći premaz. Prilikom ugradnje površina treba biti suha i čista od svih vrsta masnoća i prašine. Eventualna oštećenja postojeće podloge treba sanirati odgovarajućim malterom za popravke.

Rvestech DRY tekstilne membrane se ugrađuju uz pomoć keramičkog ljepila klase C2 S1, koje se nanosi na obje strane membrane, pritom koristeći nazubljenu mistriju, dubine zuba  4mm. Nakon polaganja tekstilne membrane, plastičnom gletericom se vrši pritisak na membranu i laganim pokretima se istišće višak ljepila kao i evenutalni mjehurići. Prilikom ugradnje, krajevi tekstilne membrane moraju biti jedan do drugog, ne trebaju se preklapati. Višak ljepila je potrebno ukloniti, a spojeve membrana zalijepiti odgovarajućom trakom za hidroizolaciju.

Iz bogatog asortimana Revestech DRY izdvajamo, DRY 40/DRY 50 pogodno za hidroizolaciju terase, balkona i kupatila, te DRY 120 posebno dizajnirana za hidroizolaciju bazena bez potrebe za dodatnom tečnom hidroizolacijom. Dimenzije 1,5m x 30m. Rolna -45m². Težina: 525gr.

Revestech DRY tekstilne membrane za hidroizolaciju su proizvodi nove generacije, nude savremeni, brži, ekonomičniji i efikasniji način hidroizlacije. T&B INVESTMENT u svojoj ponudi ima kompletan sistem za hidroizolaciju bazena.

T&B INVESTEMENT d.o.o je OVLAŠTENI distributer za REVESTECH u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina