Strateška saradnja

TEI MC je postao generalni distributer LiuGong mašina za tržište Slovenije

19.04.2024 12:06:44
TEI MC generalni distributer LiuGong za tržište Slovenije

TEI MC s ponosom najavljuje svoju novu ulogu kao generalni distributer za tržište Slovenije od 2024. godine

TEI MC s ponosom najavljuje svoju novu ulogu kao generalni distributer za tržište Slovenije od 2024. godine.

"U saradnji s našim partnerom i poddilerom, firmom Podržaj d.o.o iz Ljubljane, postajemo ključni igrač u dostupnosti i podršci naših proizvoda i usluga na slovenskom tržištu. Ova strateška saradnja omogućava nam da pružimo vrhunsku uslugu našim korisnicima širom Slovenije, kombinujući naše ekspertize s lokalnim znanjem i resursima firme Podržaj d.o.o. Naš cilj je osigurati najviši nivo podrške i zadovoljstvo korisnika u Sloveniji. Takođe, ponosni smo što smo zajedno sa našim poddilerom Podržaj d.o.o. učestvovali na sajmu MEGRA 2024, koji se održao u Gornja Radgona od 17 aprila. Naš tim predstavio je LiuGong mašine, čiji smo ovlašteni zastupnici, ističući njihovu izvrsnost i performanse."

Prve LiuGong mašine koje su predstavili slovenskom tržištu su: vrhunski mini bager LiuGong 9035E iz dobro poznate serije E bagera. Iz najnovije LiuGong-ove serije F, predstavljeni su mini bageri 9018F i 9051F, kao i bager LiuGong 926F vrhunskih performasi. Pored bagera posetioci su se mogli upoznati i sa najprodavanijim utovarivačem LiuGong 856H kao i sa utovarivačem LiuGong 877H.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina