Ćosićpromex Usora: U povjerenju je ključ

02.02.2018 08:46:55

Prateći razvoj tehnologija i metoda rada u građevini, kontiunirano ulažu u potencijale, kako bi povećali svoju ekonomičnost, kvalitetu i fleksibilnost,

Jedna od osnovnih djelatnosti Ćosićpromex-a je izvođenje svih vrsta građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, izvođenje elektroinstalacijskih i izolacijskih radova, projektiranje i savjetovanje pri izvođenju građevinskih radova.

Prateći razvoj tehnologija i metoda rada u građevini, kontiunirano ulažu u potencijale, kako bi povećali svoju ekonomičnost, kvalitetu i fleksibilnost, te na taj način od samog osnivanja društva bilježe stalni rast i napredak u građevinskom sektoru.

U proteklim godinama su izvodili  radove na izgradnji urbanih vila, apartmana, obiteljskih kuća, hotela, trgovačkih centara, vjerskih objekata, industrijskih i drugih poslovnih objekata. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te visoko obrazovanim građevinskim stručnjacima, sve radove izvode u kratkom roku i sa najvišom kvalitetom izvođenja, uz poštivanje najviših standarda i zahtjeva klijenata.

Neke od usluga građevinarstva koje obavljaju:

  • izvođenje zemljanih radova
  • izvođenje grubih radova zidanja i betoniranja
  • izvođenje finih radova žbukanja, izrada fasada, keramički radovi
  • podizanje betonskih konstrukcija
  • krovopokrivački radovi
  • elektroinstalacijski radovi
  • nadogradnja i rekonstrukcija starih objekata itd.

"Ukažite nam svoje povjerenje i zajedno s nama gradite Vašu budućnost!" Poručuju iz firme Ćosićpromex d.o.o. Usora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina