Atraktiv za vas izdvaja Baumit fasadne sisteme

18.10.2018 09:13:29
Atraktiv za vas izdvaja Baumit fasadne sisteme

Budite kreativni i izradite svaku strukturu koju uopće možete zamisliti – moguće strukture su limitirane vašom maštom i kreativnošću

Atraktiv d.o.o je specijalizirani trgovački centar suhe gradnje i već duži niz godina jedan od vodećih partnera u BiH tvrtkama KNAUF, AMF, ISOVER, Baumit i RÖFIX.

Iz svoje široke lepeze svjetski poznatih proizvođača za vas izdvajaju Baumit fasadni sistem.

Pronađite pravu nijansu za svoju fasadu. Inspirišite se pojmovima iz svakodnevnice: čokoladom, maslinama, bijelom kafom, cimetom, lososom…. ili odaberite jedan od 12 trendova koje je osmislila arhitektica i savjetnica za boje Silvia Cejpek ili filozofiju boja profesora dizajna boja Axel Venna. Baumit Life – najveći sistem boja za fasade, svijetle, lijepe, raznolike i jedinstvene kao i sam život.

Budite kreativni i izradite svaku strukturu koju uopće možete zamisliti – moguće strukture su limitirane samo vašom maštom i kreativnošću vašeg fasadera.

Sve na jednom mjestu za vašu fasadu pogledajte na www.atraktiv.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina