Izmještanje dalekovoda - 25 godina iskustva

03.11.2021 12:47:44
Kalelektrik Izmještanje dalekovoda

Kalelektrik d.o.o. Živinice postiže naročit uspjeh u projektovanju, izgradnji i izmještanju dalekovoda 10/20 i 35 kV napona, nadzemne ili podzemne izvedbe

Višegodišnjim iskustvom, kao i stručnim i iskusnim kadrovima, kompanija Kalelektrik d.o.o. Živinice pozicionirana je u sami vrh elektroenergetskih kompanija u Bosni i Hercegovini. Shodno zahtjevima i potrebama tržišta, postignut je naročit uspjeh u projektovanju, izgradnji i izmještanju dalekovoda 10/20 i 35 kV napona, nadzemne ili podzemne izvedbe.

Ukoliko investitor ili vlasnik parcele ima problema sa kolizijom planiranog ili postojećeg objekta sa dalekovodom, tim kvalifikovanih stručnjaka će predložiti ekonomično i funkcionalno rješenje, nakon čega se može krenuti u proces prikupljanja dozvola i izrade neophodnih projekata. Nakon završetka procesa izdavanja svih dozvola od nadležnih institucija, pristupa se izvođenju radova izmještanja dalekovoda, a za te potrebe Kalelektrik d.o.o. ima svu potrebnu mehanizaciju, materijal i osposobljene kadrove, kako bi se trasa dalekvoda što prije izmjestila.

Također, kompanija Kalelektrik d.o.o. Živinice posjeduje ISO standard 9001: , što dodatno potvrđuje ozbiljnost i kvalitet izvođenja radova. Pored svega navedenog, investitorima su na raspolaganju sljedeće usluge:

  • električne i gromobranske instalacije u industrijskim , poslovnim i stambenim objektima
  • sistem tehničke zaštite: video nadzor, alarmni i vatrodojavni sistemi
  • ulična rasvjeta, rasvjeta u industriji, sportskim dvoranama i domaćinstvu
  • elektromontažni i građevinski radovi na trafostanicama 10(20)/0,4kV
  • nadzemnim i podzemnim 10/20/35kV dalekovodima
  • niskonaponska distributivna mreža
  • mjerenje i ispitivanje električnih instalacija uz izdavanje atesta, protokola i stručnih analiza
  • remont, održavanje i revizija trafostanica uz redovni i vanredni servis
  • projektovanje SN i NN postrojenja, trafostanica, elektromotornih pogona, elektroenergetskih mreža i svih vrsta električnih instalacija jake i slabe struje

Za više informacija posjetite web stranicu ili pozovite +387 35 951 808.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika