Akcija do isteka zaliha hidrauličnih pumpi HYDRO LEDUC

23.04.2022 09:21:07
Jasmin M HYDRO LEDUC

Jasmin M d.o.o. Žepče za vas izdvaja posebnu akcijsku ponudu, a koja se odnosi na kupovinu hidrauličnih pumpi, proizvođača HYDRO LEDUC

Jasmin M d.o.o. Žepče za vas izdvaja posebnu akcijsku ponudu, a koja se odnosi na kupovinu hidrauličnih pumpi, proizvođača HYDRO LEDUC sa cijenama nižim do 35 %.

Pored četiri prodajne podružnice posvećene njemačkom, švicarskom, austrijskom, sjevernoameričkom, nordijskom i Benelux tržištu i dva predstavništva (jedan u Kini i jedan u Peruu), HYDRO LEDUC je također prisutan u više od dvadeset zemalja svijeta putem svojih partnera,a na području BiH je zastupljen preko firme Jasmin-M Zepče.

Kvalitet ovih pumpi usmjerena je na potrebe korisnika i na zadovoljavanje zahtjeva kupaca.

Uz kombinaciju visokokvalitetnih materijala i cjelokupno savladanog proizvodnog procesa, Jasmin M vam garantuje da ove hidraulične pumpe su posebno dizajnirane za kamionske opreme koje im omogućavaju direktnu montažu na kardanska vratila.

Svi modeli su sa 7 klipova kako bi se osigurala pravilnost protoka i da izdrže stalne radne pritiske od 380 do 420 baro.

Namjenjene su za šumarske dizalice, autodizalice, kuke za podizanje tereta, kipere utovarivače kao i opremu za snijeg i led (posipači, lopatice za snijeg, turbine), vatrogasna i vojno vozila.

Za sve informacije, možete kontaktirati stručno osoblje kompanije Jasmin M Žepče:

+387 61 109 527 Mustafa Pivić – Voditelj prodaje za hidrauliku I pneumatiku

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika