FUEL BOSS Zenica: "Kvalitet je naš cilj i naša strategija za budućnost!"

11.07.2022 13:05:01

Kvalitet, sigurnost na radu i zaštita okoline su osnove poduzetničke filozofije kompanije FUEL BOSS d.o.o. Zenica.

Kvalitet, sigurnost na radu i zaštita okoline su osnove poduzetničke filozofije kompanije FUEL BOSS d.o.o. Zenica. Zajedno sa svojim kupcima u ovom području postavljaju najviše zahtjeve.

U svojoj službi zaštite na radu koordiniraju aktivitete vezane za sprječavanje nesreća, obuke iz zaštite na radu, stručne obuke, školovanja iz oblasti zaštite na radu, ljekarske preglede radnika u kantonalnom zavodu za medicinu rada Zenica, analize nesreća i incidenata, kao i izbor zaštitine odjeće i opreme.

Kontinuirani obilasci radnih mjesta i gradilišta, kao i stalna kontrola alata i uređaja od strane stručnog osoblja osiguravaju siguran i nesmetan tok radova na gradilištima. Da bi osigurali visoke zahtjeve za sigurnost na radu i zaštitu okoline sistem upravljanja je napravljen u skladu sa ISO 45001:2018.

Osnovna djelatnost kompanije FUEL BOSS Zenica:

Projektovanje proizvodnja i montaža metalnih konstrukcija

Od svih vrsta čelika i aluminijuma izrađujemo čelične konstrukcije i čeličnu opremu za potrebe različitih industrija, izgradnja hala i pomoćnih konstrukcija na izgradnji industrijskih postrojenja.

Proizvodnja i montaža cjevovodnih sistema

Naš kapital je znanje i iskustvo naših radnika. Ovo znanje ukomponovano sa normama EN ISO 3834-2:2005,

AD 2000-HP 0, EN ISO 9606-1 osiguravaju kvalitet i zadovoljstvo kupaca naših usluga.

Montaža mašina i dijelova postrojenja

Ovi radovi podrazumjevaju montažu mašina i aparata, te njihovo povezivanje u funkcionalni sistem u sklopu izgradnje postrojenja u hemiji, rafinerijama i procesnoj industriji.

Održavanje postrojenja

Ovo područje rada obuhvata servis i remontovanje industrijskih postrojenja i komponenti sistema u termoelektranama, toplanama, hemijskoj i petrohemijskoj industriji i drugim industijskim postrojenjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika