Pouzdana procedura skladištenja i skladišne logistike sa kompanijom Express Courier

09.12.2022 09:03:33
Skladište Express Courier

Učinkovita, pouzdana i stručna usluga skladištenja robe i skladišne logistike, sastavni je i neizostavan dio usluge u organizaciji kompanije Express Courier

Express Courier d.o.o. je kompanija sa velikim iskustvom i širokom lepezom logističkih usluga.  Od 2011. godine, jedini je ovlašteni zastupnik za UPS (United Parcel Service) u BiH. Učinkovitost kompanije je dokazana kroz realizaciju ogromnog broja projekata iz oblasti logistike, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Zavisno od potreba i zahtjeva klijenta, vrši se privremeno ili trajno uskladištenje, ocarinjene ili neocarinjene robe, u vlastitim ili iznajmljenim skladišnim prostorima koji u potpunosti ispunjavaju sve propisane norme u pogledu skladištenja, manipulacije, čuvanja i zaštite različitih vrsta robe.

U skladištima se koriste najsavremenije informacijske tehnologije, softverska i kadrovska rješenja. Na taj način, korisnicima omogućavamo adekvatan, jednostavan i brz pristup informacijama koje su im potrebne kako bi imali uvid u trenutno stanje uskladištene robe.

Tim stručnih uposlenika Express Courier-a zaduženih za poslove skladištenja i skladišne logistike, vrši i organizuje proces prihvata, smještaja, sortiranja, distribucije, manipulacije i otpreme raznih vrsta roba, od tehnološke i kompjuterske opreme, različitih repromaterijala, dijelova u auto industriji do medicinskih sredstava svih klasa, koja  zahtijevaju vrlo rigorozne uslove skladištenja. Na profesionalan i odgovoran način se pristupa izradi rješenja krojenih po mjeri i potrebama klijenata.

Jedan od bitnijih segmenata usluge skladištenja je i usluga „Privremenog smještaja neocarinjene robe“ do okončanja carinski odobrene procedure ili postupka. U vezi sa tim, korisnicima je na raspolaganju  moderni prostor za privremeni smještaj i trajno uskladištenje pod carinskim nadzorom  u blizini Međunarodnog Aerodroma Sarajevo.

Više informacija o usluzi skladištenja I skladišne logistike u organizaciji kompanije Express Courier d.o.o. možete dobiti na telefon 033/956-987 ili putem e-maila: info@ecbh.ba.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika