Daljinsko očitavanje

ECOINVEST Mostar specijalizovn na tržištu BiH u oblasti inženjeringa u oblasti mjerenja

30.12.2022 09:39:34
ecoinvest gprs mjerači daljinsko očitavanje

Firma ECOINVEST d.o.o. Mostar osnovana je 2002. godine i specijalizovala se na tržištu BiH u oblasti inženjeringa u oblasti mjerenja.

Firma ECOINVEST d.o.o. Mostar osnovana je 2002. godine i specijalizovala se na tržištu BiH u oblasti inženjeringa u oblasti mjerenja.

"Naša referensa na tržištu BiH je isporučeno preko 300.000 vodomjera raznih tipova i prečnika, od kojih je preko 25% isporučenih mjerača s nekim od sistema daljinskog očitavanja (radijskim, m-bus sistemom, GPRS sistemom daljinskog očitavanja i dr.)", ističu iz firme ECOINVEST.

U proteklom periodu ECOINVEST razvio je i software-sko rješenje za očitavanje mjerača pomoću nekih od gore pomenutih sistema očitavanja u koje su integrisali očitavanje opreme različitih proizvođača u jedinstvenu software-sku platformu.

Također firma ECOINVEST iz Mostar razvila je i očitavanje mjerača pomoću mobitela pomoću kojeg uspostavljamo automatiku u prenosu očitavanih vrijednosti i prikazujemo realnu lokaciju očitavača u trenutku očitavanja čime se unapređuje kompletan proces očitavanja mjerača.

Sistem očitavanja primjenjuje se u preko 50 vodovodnih preduzeća u BiH.

Firma ECOINVEST d.o.o Mostar generalni je zastupnik firme ITRON iz Francuske koja je vodeći svjetski brend u oblasti proizvodnje opreme za mjerenje, daljinsko očitavanje i pronalaženje gubitaka u vodovodnim sistemima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika