Skladišna logistika

Fortin d.o.o. Tešanj je ekskluzivni partner i generalni zastupnik firme Dalmine Logistic Solutions

31.12.2022 09:42:00
fortin doo dalmine logistic solution skladišna logistika regali

Fortin d.o.o. Tešanj je ekskluzivni partner i generalni zastupnik firme Dalmine Logistic Solutions iz Italije za prostor Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne gore, Srbije, Makedonije i R. Kosova

Fortin d.o.o. Tešanj je ekskluzivni partner i generalni zastupnik firme Dalmine Logistic Solutions iz Italije za prostor Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne gore, Srbije, Makedonije i R. Kosova koja je osnovana davne 1947.godine i koja je lider u Italiji u segmentu skladišne logistike, izgradnji novih skladišta i distributivnih centara, a o čemu svjedoči i broj od preko 15.000 realizovanih isporuka i montaža širom svijeta.

Asortiman Fortin proizvoda uključuje industrijske regale za velike i male objekte, pogodne za bilo koju težinu, za standardne i vanstandardne robe, za sortiranje, masivno skladištenje kao i za interno rukovanje.

"U našem asortimanu proizvoda pored svih vrsta nove skladišne opreme i mogućnosti smo ponuditi i korštenu opremu po izuzetnom povoljnim cijenama.

Naša namjera je da na osnovu dimenzija Vašeg prostora ili dostavljenih nacrta prostora te Vaših zahtjeva, ponudimo Vam najoptimalnije rješenje za skladištenje raznih vrsta roba", ističu iz kompanije Fortin

Iz asortimana Fortin d.o.o. izdvaja samo neke od proizvoda:

  • paletni regali
  • polični regali
  • police
  • arhivske police
  • marketne/ trgovačke police
  • paletni regali sistema DRIVE-IN
  • paletni regali sistema FIFO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika