3D tehnologija

PROTODEVS tim uspješno započeo projekt za jednog od svojih klijenata

27.06.2023 09:34:59
protodevs 3d tehnologija

Rezultat: Poboljšana estetika, poboljšana funkcionalnost i izuzetna toplinska izolacija.

Prošle sedmice je PROTODEVS tim za razvoj i implementaciju 3D tehnologija upješno započeo projekt za jednog od naših cijenjenih klijenata! Naša misija bila je unaprijediti efikasnost proizvodnje hladnjača od mini kombija koristeći naprednu tehnologiju i inovativne tehnike proizvodnje.

Izazov: Klijent je trebao izolacijske panele za toplinu, ali nije imao precizne podatke o unutrašnjosti. Tradicionalne metode su bile nedovoljne.

Rješenje: 3D skenirali smo unutrašnjost mini kombija, kreirajući precizan CAD model. Najmodernije 3D skenere smo dobili kod naših partnera iz 3D Republika. Iskorištavajući klijentovu investiciju u industrijski robotski sistem za CNC glodanje koji je razvila kompanija DIZART d.o.o. imamo za cilj postići skoro savršeno uklapanje panela i optimizirati efikasnost hladnjaće.

Rezultat: Poboljšana estetika, poboljšana funkcionalnost i izuzetna toplinska izolacija.

Veliko hvala našim partnerima, izvanrednom timu i vizionarskom klijentu na ovom transformacijskom projektu.

Ukoliko želite saznati više o našim naprednim rješenjima ili želite istražiti mogućnosti suradnje, slobodno se javite. Povežimo se i istražimo nove mogućnosti zajedno!

info@protodevs.com

+387 62 159 399

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika