Konstrukcija i izrada steznih naprava za auto-industriju

12.10.2020 08:43:20
Konstrukcija i izrada steznih naprava za auto-industriju

TMD Hanibal d.o.o. Gradačac iz svog proizvodnog programa izdvaja usluge konstrukcije i izradu hidrauličkih, pneumatskih, mehaničkih steznih naprava za auto-industriju

TMD Hanibal d.o.o. Gradačac iz svog proizvodnog programa izdvaja usluge konstrukcije i izradu hidrauličkih, pneumatskih, mehaničkih steznih naprava za auto-industriju.

Potrebno je da od naručioca dobiju radionički crtež obradka, radionički crtež gotovog komada koji se obrađuje, tehnološki postupak izrade datog komada, tehničke podatke o mašini na kojoj će se obrađivati dati komad (radno područje mašine), i tada njihov tim stručnjaka pristupa izradi idejnog rješenja stezne naprave.

Da li da se radi o zahtjevu za hidrauličkim steznim napravama, pneumatskim ili mehaničkim napravama, tada u idejnom rješenju naglase koje su sve komponente neophodne, i koju kvalitetu kupac želi. Uglavnom koriste renomirane proizvodjače tih komponenti, kao što su: ROEMHELD, AMF, HAWE, i itd.

Do sada su izradili preko hiljadu steznih naprava. Imaju kapacitet da u roku od sedam dana mehanički izrade i najsloženiju steznu napravu. Jedna od bitnih karakteristika je i bušenje hidraulike na dubinu do 800 mm.

Za više informacija posjetite web stranicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika