Virtuelna prodavnica

Vodimo vas u šetnju kroz prvi IQOS Virtual boutique u BiH – evo kakvo vas iskustvo očekuje

22.03.2023 10:46:29
iqos

Otvaranjem prvog virtuelnog butika u Bosni i Hercegovini, IQOS je svojim korisnicima širom zemlje želio učiniti dostupnim jedinstveno iskustvo.

Kako se ponašanje i očekivanja potrošača razvijaju, tako se razvija i nastojanje brendova da što kompletnije zadovolje potrebe svojih korisnika. Virtuelna prodavnica je nova vrsta iskustva digitalne kupovine koja pruža mnogo veći nivo angažovanja za korisnika od dodavanja proizvoda u korpu.

Otvaranjem prvog virtuelnog butika u Bosni i Hercegovini, IQOS je svojim korisnicima širom zemlje želio učiniti dostupnim jedinstveno iskustvo vođene posjete pravoj "fizičkoj" prodavnici.

Trodimenzionalna šetnja IQOS svijetom dostupna je sa bilo kojeg uređaja povezanog na internet, a jednako kvalitetno i interaktivno korisničko iskustvo pruža u doslovce svakom domu u državi, bez obzira gdje živite.

"Naše je duboko uvjerenje da snaga brenda leži u vrhunskom korisničkom iskustvu, od prvog trenutka pa kroz naše zajedničko putovanje ka svijetu bez duhanskog dima. Želja nam je pružiti jednaku pažnju svim našim korisnicima, u bilo kojem dijelu države. Interakcija sa svim njima jednako nam je važna, kao i iskustva koja dijele s nama", ističe Nedim Muratović, menadžer za korisničko iskustvo.

Pa da krenemo u virtuelni posjet!

Po dolasku, kao prvi korak ka upoznavanju domaćina, vašoj pažnji preporučujemo da saznate više o revolucionarnoj tehnologiji zagrijavanja duhana, koju u svijetu koristi gotovo 20 miliona ljudi. Upoznajte se sa karakteristikama bezdimnih alternativa dostupnih na našem tržištu - uređajima IQOS i lil SOLID i širokom lepezom aksesoara u različitim bojama i osmislite kombinaciju koja vam odgovara.

Šetajući dalje, navigacijski meni vas vodi u rubriku Zašto koristiti IQOS, koja nudi pregršt razloga zašto bezdimne alternative doista predstavljanju manju štetnu opciju korištenju cigereta, uključujući činjenicu da neoslobađa duhanski dim, vatru ni pepeo, ne dovodi do pasivnog pušenja i ne mijenja kvalitet zraka u prostoriji. Ne smije se zanemariti ni higijenski benefit koji ovaj uređaj donosi eliminacijom duhanskog dima - bez neugodnih mirisa duhanskog dima koji se doslovno uvlači u odjeću, kožu, kosu, namještaj ili vozilo.

Kroz 3D animaciju lako ćete naučiti kako pravilno koristiti, puniti i čistiti bezdimne uređaje. Ako u tome, iz nekog razloga ne uspijete, na raspolaganju vam je personalizovana pomoć IQOS Care agenta. A kako ju koristiti u prvim danima prilagođavanja na novo iskustvo informišite se, također, u virtuelnom butiku.

Važno je posjetiti i rubriku koja donosi sve detalje o vrhunskoj korisničkoj podršci koju IQOS pruža u svakom kutku države. Članovi IQOS kluba najbolje znaju šta to predstavlja. Mjesto susreta hiljada korisnika IQOS-a lojalnih viziji budućnosti bez dima, koji su svojim odabirom potaknuli promjenu nabolje za sebe, drage ljude oko sebe kao i društvo u cjelini. Taj odabir IQOS Klub kontinurano nagrađuje brojnim pogodnostima, uključujući i priliku za nezaboravni provod na tematskim IQOS događajima i učešće u posebnim programima brojnih IQOS partnera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle