Widex slušni aparati koji stoje u uhu

17.09.2018 09:07:55
Widex slušni aparati koji stoje u uhu

Za slušne aparate koji stoje u uhu jako je bitno da imaju odgovarajuću veličinu i oblik za vrhunsku udobnost i optimalnu kvalitetu zvuka.

Pronaći slušni aparat koji vam pristaje savršeno nikada nije bilo jednostavnije uz CAMISHA – Widexovu naprednu lasersku tehnologiju.

Za slušne aparate koji stoje u uhu jako je bitno da imaju odgovarajuću veličinu i oblik za vrhunsku udobnost i optimalnu kvalitetu zvuka. U nastavku pročitajte nešto više o našim ušnim slušnim aparatima.

U UHU (ITE – In the ear)

ITE slušni aparati pogodni su za većinu tipova oštećenja sluha. Obično su male veličine kao resica uha, a stoje u vanjskom dijelu ušnog kanala. U zavisnosti od veličine ušnog kanala, ušni slušni aparat može biti vrlo diskretan.

Ukoliko vam vaš stručnjak za sluh predloži ušni slušni aparat, ljuska aparata radi se po mjeri tako da odgovara obliku vašeg uha. Ljuska ovog aparata sadrži svu potrebnu elektroniku, što ga čini savršenim izborom za aktivnije pojedince kojima je bitno da aparat ostaje na mjestu. Baterije se umeću u vratanca koja se nalaze na slušnom aparatu, a odstranjuju se magnetnim štapićem.

Ponuda Widex ITE slušnih aparata

POTPUNO KANALNI (CIC – Completely in canal)

Potpuno kanalni (CIC) slušni aparat odlična je opcija za osobe sa blagim i umjereno-teškim gubicima sluha koji su u potrazi za diskretnim rješenjem za svoj gubitak sluha.

Ovisno o obliku i veličini vašeg uha, CIC slušni aparat može stati duboko u ušni kana li biti gotovo nevidljiv. Sva Widex CIC slušna rješenja su potpuno automatizovana i omogućavaju vam da čujete jasne i prirodne zvukove bez mnogo napora. CIC slušni aparati uklanjaju se produžnim kablićem.

Ponuda Widex CIC slušnih aparata

NEVIDLJIV U KANALU (IIC – Invisible in canal)

IIC najmanji je model slušnih aparata na tržištu. Ovakav slušni aparat koristi prirodni oblik ljudskog uha da bi lokalizirao zvuk. Ljuska pravljena po mjeri dizajnirana je tako da leži duboko u vašem slušnom kanalu i potpuno je nevidljiva.

Pomagala uz uho je prirodni oblik lokalizirati zvuk. Običaj-made ljuska je napravljen kako bi odgovarao duboko u uho kanalima, što je gotovo nevidljiv. Slušni aparati koji su nevidljivi u kanalu leže tako duboko da ćete zaboraviti da ih uopšte nosite. Oni su također, potpuno automatizovani, što iskustvo slušanja čini još priodnijim.

Ponuda Widex IIC slušnih aparata

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle