BioMedicaLab laboratorija proširila svoj tim patronažne službe

02.11.2020 09:54:37
BioMedicaLab laboratorija proširila svoj tim patronažne službe

Kao društveno odgovorni i posvećeni zdravlju svih građana u potpunosti će nastaviti podržavati napore u suzbijanju virusa koje provode države širom svijeta.

Patronažna služba

Svjesni smo opasnosti i straha u ovom nesigurnom razdoblju kroz koje cijeli svijet prolazi stoga je BioMedicaLab proširila svoj tim patronažne službe.

Analize za COVID-19 ( Serološko testiranje i PCR) radimo isključivo na kućnim adresama kako bi zaštitili vas i druge. Naši tehničari u Covid timu imaju posebno odijelo. Cijena dolaska na adresu je 10KM.

Ukoliko želite da radite i druge analize u kućnoj atmosferi, cijena istih mora biti minimalno 20 KM + 10KM dolazak na adresu.

"Kao društveno odgovorni i posvećeni zdravlju svih građana u potpunosti ćemo nastaviti podržavati napore u suzbijanju virusa koje provode države širom svijeta", poručuju iz BioMedicaLab laboratorije.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle