2+1 apartmani u Alanya Demirtaş

16.02.2022 09:45:17

MM Real estate izdvaja apartman, koji se nalazi u okrugu Demirtaş u Alanji, projektovan je kao 118 m2 2+1.

MM Real Estate  izdvaja apartman, koji se nalazi u okrugu Demirtaş u Alanji, projektovan je kao 118 m2 2+1.

Spa i wellness centar hotela Fortuna Resort Luxury Apartman ima zatvoreni bazen, hamam i saunu. U okviru objekta dostupan je vodeni park, a u neposrednoj blizini smeštaja možete uživati ​​u  šetnji.

Ataturkov trg u Alanji udaljen je 25 km od luksuznog apartmana Fortuna Resort in Alanya, dok je Crveni toranj Alanije udaljen 27 km. Najbliži aerodrom je Gazipaša, udaljen 18 km od apartmana, a objekat nudi besplatnu uslugu prevoza od/do aerodroma.

Pogled na svakom spratu zgrade od 8 spratova orijentisan je prema jugu, severu, istoku i zapadu, iako varira. Strana na kojoj apartmani imaju pogled na more, planinu, ulicu i grad; Iako je u centru, u blizini javnog prijevoza i ulice, udaljenost od mora je 800 metara.

Na mjestu; bašta, dječije igralište, kino, stoni tenis, bilijar, teretana, recepcija, soba za masažu, parna kupelj, sauna, tursko kupatilo, bar pored bazena, dječiji bazen, akvapark, zatvoreni i otvoreni bazeni, roštilj, restoran, sala za sastanke, TV sala , predvorje, igraonica, kamelija.

Ima lift, internet wi-fi, agregat, centralnu antenu, parking, interfon, portir i obezbjeđenje 24/7.

Ovaj stan, pogodan za kredit, ponuđen je na prodaju cijenjenim kupcima.

Za detaljnije informacije kontaktirajte agenciju MM Real Estate.

PODIJELI:
TAGOVI: MM Real Estate apartmani Alanja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer