Tražite kvalitetan apartman na vrhunskoj lokaciji? Izaberite "Vukov vis, Vučica i Vučko"

21.03.2022 14:43:10
gallery vukov vis vučica bjelašnica apartmani

Stambena ponuda koju nudi projekat na Bjelašnici "Vukov vis, Vučica i Vučko" obuhvata apartmane različitih veličina i struktura.

Stambena ponuda koju nudi projekat na Bjelašnici "Vukov vis, Vučica i Vučko" obuhvata apartmane različitih veličina i struktura. Pri izgadnji koriste se najkvalitetniji materijali u svim fazama, a svaki objekat je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio potrebe svojih stanara.

Objekti prate svjetske trendove stanovanja, a svojom lokacijom svi neophodni sadržaji su na dohvat ruke.

ŽELITE ODMAH USELITI U NOVI APARTMAN?

Prvi objekat “Vukov vis” odlikuju moderanim dizajnom, funkcionalnosti, izvanrednim pogledom u koji su se uvjerili i njegovi prvi stanari.

Useljeni “Vukov vis” u svojoj ponudi izdvaja preostali slobodan dupleks.

APARTMAN NA BJELAŠNICI ZA 100 HILJADA KM

Objekat “Vučica” u svojoj ponudi nudi i neodoljiv apartman za samo 100.000 KM sa uračunatim PDV-om.

PREOSTALE SLOBODNE KVADRATURE U OBJEKTU “VUČICA”

NAJTRAŽENIJI APARTMAN U OBJEKTU “VUČKO” 

Ulaganje u nekretnine se ne smatra samo mjestom za život već i važnom investicijom koja se razlikuje od finansijske imovine i drugih vrsta imovine u koje svako može uložiti svoju ušteđevinu. Značajne su koristi koje nekretnina može donijeti svom vlasniku, a potrebno ih je imati na umu za vrijeme donošenja odluke o investiranju. Iznajmljivanjem apartmana u popularnom planinskom centru Bjelašnica brže ćete otplatiti svoju investiciju, nego što je to slučaj sa stanom u gradu, a možete imati i dodatni benefit ako volite da skijate ili idete na vikend izlete.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer