INSIDE trpezarijski stolovi su neizostavni namještaj i ukras svake trpezarije (Foto)

11.11.2022 09:43:24
trpezarija trpezarijski sto ećo company inside namještaj
OTVORI GALERIJU

Stolovi su u domaćinstvu neizostavni koliko i stolice, fotelje, ugaone garniture… Bez njih se, jednostavno, ne može.

Stolovi su u domaćinstvu neizostavni koliko i stolice, fotelje, ugaone garniture… Bez njih se, jednostavno, ne može.

Trpezarijski stolovi su neizostavni namještaj i ukras svake trpezarije

Najvažniji element svake trpezarije je trpezarijski sto, čija je svrha okupljanje dragih osoba.  Trpezarijski stolovi su užurbane stanice čak i kad na njima nema hrane. Igrice, pomoć oko domaćeg ili jednostavno uživanje nakon obroka, načini su da provedete kvalitetno vrijeme s porodicom ili prijateljima.

U trendu su stolovi čistih linija i jednostavnog dizajna, kao i drveni, metalni i stakleni stolovi, koji su najčešće dostupna opcija.

Danas su apsolutni hit višenamenski stolovi, koji nakon objedovanja mogu da posluže i za zabavu.

U nastavku vam predstavljamo dio ponude trpezarijski stolova iz asortimana Inside by Ećo

Woody Glass, trpezarijski sto zanimljivog dizajna. Uklapa se u razne stilove uređenja enterijera. U prostoru djeluje luksuzno i moderno, sa dovoljnom dozom elegancije. Boje i dekore prepuštamo vama na odabir

Woody

Trpezarijski sto koji ima jako zanimljiv dizajn, i vrlo lako se uklapa u razne stilove uređenja enterijera. U prostoru djeluje luksuzno i moderno, ali sa sasvim dovoljnom dozom elegancije. Idealan je za kombinaciju sa stolicama Form iz Inside asortimana.

Extendo

Jedan od najfunkcionalnijih trpezarijskih stolova iz Inside proizvodnje. Zahvaljujući mehanizmu za razvlačenje, uklapa se i u male trpezarije. Funkcionalnost i zanimljiv izgled su riječi koje najbolje opisuju ovaj stol. Giselle, Parker i Carmen su stolice koje savršeno idu uz ovaj stol.

Winsdor

Ovaj sto odiše ljepotom i elegancijom a prvenstveno privlači pažnju sa svojom jednostavnošću. Odlično se uklapa uz stilski opremljen enterijer, a može jako lijepo izgledati i u enterijeru opremljenom u retro stilu. Uz stolice Windsor iz naše proizvodnje, dobijate savršenu trpezariju.

Više iz ponude pogledajte u Foto galeriji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer