Ozon Bjelašnica

BEST BUY apartman za potpuni ugođaj u planinskom ambijentu Bjelašnice

20.02.2023 08:52:59
unigradnja ozon bjelašnica virgin forest bjelašnica

NOVO apartmani Ozon Bjelašnica!

UNIGRADNJA predstavlja vam definitivno best buy apartman, za potpuni ugođaj u planinskom ambijentu Bjelašnice

Apartman II-5 nudi:

  • idealnu površinu od 44,96 m2
  • obilje svjetlosti i pogled prema sportskim terenima
  • savremene tehnologije u oblasti planinske gradnje

Objekat je useljiv od novembra 2023.

Još nekoliko apartmana je dostupno, a za sve vas koji niste pronašli apartman za sebe u Virgin forestu možete potražiti apartman u novom apartmanskom objektu Ozon.

Sve informacije o Virgin forestu i Ozonu kao i informacije o pogodnostima kupovine možete doznati putem telefona  062 254 774 i 033 253 300 ili pišite na email uniggr@bih.net.ba

 

Virgin Forest je rezidencijalni objekat u sklopu novog koncepta apartmanskih naselja na Bjelašnici. Radi se o projektu koji boravak na Bjelašnici diže na jedan novi nivo, daje dodatnu privatnost, izdvojenost u odnosu na „gužvu Bjelašnice“, a u isto vrijeme blizinu svih sadržaja na samo 5 minuta hoda. U sklopu ovog naselja grade se hotel, bazen, fudbalski i teniski tereni, sauna, fitnes i spa centar, biciklističke staze, restoran, velike šetnice i mnogo toga. U sredini naselja nalazi se mala šumica sa restoranom, koja će biti pravo mjesto za gurmane i ljubitelje dobre hrane. Samo naselje je šumskim putem povezano i sa Velikim poljem, te onima koji vole duge šetnje daje nove mogućnosti za istraživanje i avanture.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer