Najpoželjni kompleks

Tražite apartman na Bjelašnici? Najpoželjniji kompleks nudi posljednje apartmane (Foto)

18.03.2023 08:31:13

Zgrabite ključeve svog apartmana na vrijeme

Ukoliko želite da vaša nova investicija ima najljepši pogled i lokaciju na Bjelašnici, fantastične uslove za život i komfor koji zadovoljava i najzahtjevnije među nama, ukoliko za sebe i svoju porodicu hoćete da obezbijedite najudobnije stanovanje, ukoliko želite najbolju bazu iz koje ćete kretati da uzmete ono najbolje od života, a još to niste pronašli, donosimo fantastičnu priliku u apartmanima najpoželjnijeg kompleksa na Bjelašnici.

Stambena ponuda koju nudi projekat na Bjelašnici “Vukov vis, Vučica i Vučko” obuhvata apartmane različitih veličina i struktura. Pri izgradnji koriste se najkvalitetniji materijali u svim fazama, a svaki objekat je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio potrebe svojih stanara.

Objekti prate svjetske trendove stanovanja, a svojom lokacijom svi neophodni sadržaji su na dohvat ruke.

Zgrabite ključeve svog apartmana na vrijeme

S obzirom da se odbrojavaju dani do otvaranja vrata prvim kupcima, i njihovog useljenja, ostalo je svega nekoliko slobodnih kvadratura i apartmana. Tim povodom licencirani prodajni agent stoji na raspolaganju svim zainteresovanim, kako bi na najjednostavniji način i uz savjete i preporuke pronašli najbolju odgovarajuću kvadraturu prema vašim potrebama. Također, ukoliko želite pogledati apartmane, možete rezervisati vaš obilazak, kako radnim danima, tako i vikendom.

Sve dodatne informacije, kao i zakazivanje sastanaka, te obilaska same lokacije i pokaznog apartmana, kao i pogodnije uslove za kupovinu možete dobiti na broj +387 61 318 700.

Neka Vaši snovi zažive u najpoželjnijem kompleksu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer