Magija u kuhinji

Najljepši mirisi iz naše kuhinje - kreiraj čarobnu atmosferu uz male kućanske aparate

27.06.2023 07:46:36
Imtec Mali kućanski aparati

Jeste li spremni da otvorite vrata kuhinje i stvarate čarobnu atmosferu praveći najdraža slana i slatka jela?

Jeste li spremni da otvorite vrata kuhinje i stvarate čarobnu atmosferu praveći najdraža slana i slatka jela? Dok se sunce nježno spušta iza horizonta i kuća se ispunjava mirisima koji nas vraćaju na radost posebnih dana dopusti svojim malim električnim pomagačima iz Imtec ponude da s tobom naprave pravu magiju.

Dok planiramo šta spremati i koje slane i slatke delicije naši ukućani vole potrebna nam je dobra organizacija, a kako bolje napraviti organizaciju nego uz prvu jutarnju kafu?! Aparati za kafu omogućavaju ti da pripremiš svoj omiljeni vrući napitak - espresso, kafu s mlijekom ili latte i spremno započneš produktivni dan osjećajući oko sebe miris svježe kafe.

Provodimo sate razmišljajući koje kolače napraviti, a voljeli bi i da našim ukućanima ponudimo i neke zdrave opcije dodavajući komadiće orašastih plodova ili tamne čokolade koji će se osjećati pri svakom zalogaju. U pomoć ti pristiže blender za usitnjavanje sastojaka kao što su orašasti plodovi, suho voće ili čokolada kako bi imali dodatne teksture i arome u kolačima, a tvoji ukućani će uživati u svakom zalogaju jer možeš praviti više kombinacija tako da niti jedan kolač ne mora biti isti kao prethodni.

Koristeći precizne digitalne vage nema više straha da li si napravio višak smjese i da li ti je sve u idealnom omjeru, ali i ako napraviš više nego što si planirao zahvaljujući aparatu za vakumiranje smjesu možeš vakuumirati i ostaviš u zamrzivač. Nakon što smjesu izvadiš iz zamrzivača kroz par minuta će biti spremna za upotrebu i nove recepte.

Znamo da si mislio na sve! Neke tvoje drage osobe su ljubitelji kolača koji su jednostavni, a neki ipak više vole nešto komplikovanije torte i kremaste kolače, a uz kvalitetan mikser sa više brzina sve postaje zabavno i jednostavno. Ovaj praktičan aparat će ti pomoći da brzo umutiš kreme za torte, puding ili šlag. Također, mikser će ti omogućiti da eksperimentišeš s kremama, glazurama i filovima pružajući neograničene mogućnosti za stvaranje slatkih remek-djela zadovoljavajući ukuse i onih najprobraniji u tvom okruženju.

Nakon što si sve spremio nedostaje ti vremena za pripremu slanog jela? Ko još ne voli domaće sendviče? S tosterom tostiraj hljeb ili peciva, dodaj svoje omiljene namaze, kao što su maslac, džem ili humus i uživajte u brzom, ali ukusnom obroku.

Sada je vrijeme da iskoristiš puni potencijal malih kućanskih aparata i otkriješ čari njihove upotrebe u kuhinji. Uživaj u pripremi obroka za svoju porodicu, istražuj nove recepte i pusti mašti na volju. Budi kreativan i iskoristi snagu ovih aparata kako bi stvorili nezaboravne trenutke i obroke koji će se prepričavati godinama.

Izaberi za sebe sve što ti je potrebno od malih kućanskih za stvaranje magije u kuhinji, a mi ti omogućavamo kupovinu na rate!

Više o načinu kupovini na rate pogledaj OVDJE!

Ukoliko trebaš dodatne informacije kontaktiraj IMTEC na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a webprodaja@imtec.ba ili posjeti najbližu Imtec poslovnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer