Inside Business Centar

Ukoliko ste u potrazi za poslovnim prostorom različitih vrsta namjena, onda ste na pravom mjestu!

11.10.2023 08:58:50
poslovni prostor inside business centar

Odlukom da budete dio Inside Business Centera birate da poslujete u enterijeru i uslovima poslovanja svjetskih standarda!

Ukoliko ste u potrazi za poslovnim prostorom različitih vrsta namjena, onda ste na pravom mjestu!

Inside Business Centar vam nudi:

Iznajmljivanje izložbenog prostora veličine 100 – 500 m2

Iznajmljivanje kancelarijskog prostora veličine 100 – 700 m2 sa mogućnošću prilagodbe u zavisnosti od vaše namjene i potrebe.

Iznajmljivanje konferencijskih sala i kancelarijskog prostora na kraći period (5 – 30 dana)

+387 63 392 760

+387 33 766 576

inside@inside.ba

Inside Business Center je novi ekskluzivni i reprezentativni moderno uređen poslovni centar, smješten na odličnoj lokaciji u zapadnom dijelu Sarajeva, izgrađen u skladu sa najvišim arhitektonskim standardima, sa veličanstvenim panoramskim pogledom na grad, u središtu poslovne zone i modernoga dijela grada.

Sinergijom modernog i urbanog načina poslovanja za postizanje optimalnih radnih uslova i zadovoljstva uposlenika centar su za nastavak uspješnog razvoja odabrale renomirane kompanije iz svijeta biznisa primjerice Petrol oil, Bamcard, Inside by Ećo, Lanaco, Mlinar, Cargo one Solutions, Pobjeda Rudet, Energo solar i druge.

Inside Business Center svojom dominacijom u ovom dijelu grada vrhunskim poslovnim prostorom nudi individualna kancelarijska rješenja i prilagodbu prostora kako bi se zadovoljile potrebe svih zakupaca prema njihovoj organizacijskoj strukturi.

Udaljen svega 15 minuta od centra grada, u neposrednoj blizini niza poslovnih zgrada, sjedišta banaka, aerodroma, kao i javnog gradskog prijevoza, tramvajskog stajališta neposredno ispred objekta čini ga lako dostupnom lokacijom bez obzira na smjer dolaska kao i prijevozno sredstvo.

Zgrada je dizajnirana na način da se obezbjedi inovativan poslovni prostor sa prijatnim i prostranim glavnim ulazom u prizemlju namjenjen nesmetanom protoku većeg broja ljudi.

Odlukom da budete dio Inside Business Centera birate da poslujete u enterijeru i uslovima poslovanja svjetskih standarda!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer