Dnevna soba / dnevni boravak

Park Residence zadivljujući dnevni boravci su beskrajna inspiracija

25.10.2023 09:11:59
park residence dnevni boravak

Dnevna soba bi trebala biti mjesto gdje se osjećamo potpuno opušteno - hram duše

Dnevna soba bi trebala biti mjesto gdje se osjećamo potpuno opušteno - hram duše

Dnevna soba ili dnevni boravak ugodno je i atraktivno mjesto za sjedenje članova porodice i primanje prijatelja i gostiju. Ova prostorija bi trebala biti smještena u sredini stana i trebala bi biti povezana sa trpezarijom. Treba biti dobro osvijetljena i provjetravana.

Generalno, dnevni boravak je najveća prostorija tako da se može koristiti za neke svečane funkcije u kući. Veličinu treba odrediti prema tipu namještaja koji će se koristiti.

Park Residence zadivljujući dnevni boravci su beskrajna inspiracija za stanovnike.

Bolji koncept stanovanja

Park Residence se sastoji od pet stambenih lamela koje su liftovima i toplim vezama povezani sa svim dijelovima kompleksa. Dodatni sadržaji su smješteni u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih lamela. Prizemlje je dio kompleksa koji je otvoren za javnost, i koji će biti ispunjen poslovnim sadržajima odabranim tako da unaprijede kvalitet svakodnevnog života stanara ali i šire zajednice.

Arhitektonsko rješenje, dizajn prostora i kvalitet gradnje vođeni su najvišim savremenim svjetskim standardima, sa posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja. Park Residence je opremljen 24-satnim video nadzorom i fizičkim osiguranjem, 24-satnom recepcijom (koja osim kontrole kretanja unutar kompleksa, stanarima pruža i concierge usluge), i toplim vezama između garaže, stambenih jedinica i svih ostalih sadržaja.

Unatoč tome što je Park Residence smješten u samom centru Sarajeva, njegova jedinstvena pozicija nudi osjećaj života u zelenoj oazi. Lokacija je na uzvišenju i izolovana je od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja, što značajno utiče na kvalitet zraka, nivo buke i ugodnost stanovanja. Još jedna posebnost lokacije su fantastične vizure na grad, čiji maksimum je iskorišten upotrebom panoramskih staklenih stijena.  

www.parkresidence.ba

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: park residence sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer