JEDINSTVENA INVESTICIJSKA PRILIKA

Postanite vlasnik ekskluzivnog poslovnog prostora na obali Neretve u srcu Mostara (Foto)

26.03.2024 15:17:45
Eksluzivni poslovni prostor na dvije etaze Mostar
OTVORI GALERIJU

EOS MATRIX s ponosom predstavlja ekskluzivni poslovni prostor na dvije etaže koji se nalazi na prestižnoj lokaciji u Mostaru

EOS MATRIX s ponosom predstavlja ekskluzivni poslovni prostor na dvije etaže, ukupne korisne površine 1.470 m2, u funkciji wellnessa sa pratećim sadržajima i opremom, koja se nalazi na prestižnoj lokaciji u Mostaru.

Predmetni poslovni prostor predstavlja savršen spoj elegantnog dizajna i funkcionalnosti. Impresivna građevina nudi ekskluzivni prostor idealan za različite poslovne svrhe, od kancelarija visokog profila do modernih wellness sadržaja.

Smještena na prestižnoj lokaciji, ova poslovna nekretnina pruža ne samo estetsku privlačnost, već i praktičnost koja odgovara potrebama suvremenog poslovanja. Prostrani i dobro osvjetljeni prostori pružaju opuštajuće okruženje, dok visokokvalitetni materijali i luksuzni detalji dodaju notu elegancije.

Osim toga, objekat je opremljen opremom za wellness sadržaje, saune, bazen i razne kozmetičke tretmane. Parking prostor, lako dostupnost javnom prevozu i blizina važnih poslovnih i administrativnih centara čine ovu lokaciju idealnim izborom za vaš poslovni uspjeh.

U blizini samog objekta nalaze se hoteli, tržni centri, kafići i restorani.

Ne propustite priliku da budete dio prestižne poslovne zajednice u Mostaru. Kontaktirajte EOS MATRIX danas kako biste saznali više o ovom jedinstvenom poslovnom prostoru i rezervirali svoje mjesto u budućnosti poslovnog uspjeha.

Više informacija možete potražiti na sljedećem linku.

Kontaktirajte ih na brojeve telefona +387 33 569 279 i +387 63 005 270 ili putem mail adrese info@eosMATRIX-nekretnine.com.

 

Inače, EOS MATRIX uspješno posluje od 2011. godine u Bosni i Hercegovini nudeći besprijekorno i personalizirano iskustvo koje nadmašuje transakcije - radi se o pretvaranju snova u stvarnost. Bilo da ste iskusni investitor ili prvi put kupujete nekretninu, EOS MATRIX je tu da pretvori vaše želje u stvarnost. Otkrijte svijet mogućnosti, podržan od strane tima posvećenog vašem uspjehu.

Otvorite vrata vaše budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer