Novi naslovi Naklade MATE

18.02.2022 07:50:16
Novi naslovi Naklade MATE

Noviteti Naklade MATE dostupni za kupnju u kompletu ili pojedinačno

DIGITALNI DIZAJN

Prilagodba digitalnoj tehnologiji ne dolazi tako lako. Korištenje digitalne tehnologije za unaprjeđenje operative i stvaranje prijedloga vrijednosti potrošaču pokazalo se vrlo izazovnim zadatkom. Vođe poslovnog svijeta ne mogu samo sjediti prekriženih ruku i nadati se da će metode rada u njihovim organizacijama odjednom biti posložene tako da kreiraju digitalno inspiriran dodani prijedlog vrijednosti potrošaču i otklone sve potencijalne probleme. Oni su ti koji trebaju aktivno dizajnirati svoje organizacije za uspjeh u digitalnim vodama.

Cijena: 69,00 KM --> 50,00 KM 

PREDNOST UMJETNE INTELIGENCIJE

Poduzeće koje želi usvojiti umjetnu inteligenciju u svojem poslovanju bit će daleko uspješnije ako unaprijed razmotri gdje bi trebalo primijeniti tehnologiju, koje bi ciljeve trebalo postići, kako će doći do potrebnih zaposlenika i tako dalje.

Cijena: 69,00 KM --> 50,00 KM 

ESENCIJALIZAM 

Dopustite da vas pitam: Jeste li se ikad osjetili preopterećenima? Jeste li ikad osjetili da ste istodobno prezatrpani poslom i nedovoljno iskorišteni? Jeste li se ikad zatekli kako postajete stručnjaci u nevažnim aktivnostima? Osjećate li se ikada zaposleno, ali ne i produktivno? Kao da ste stalno u pokretu, ali nikako da stignete na cilj? Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od navedenih pitanja, izlaz je u načinu esencijalista.

Cijena: 69,00 KM --> 50,00 KM 

ANTIKORUPCIJA

Svjetska banka tvrdi da se u svijetu zbog korupcije izgubi bilijun dolara godišnje. Nezadovoljstvo zbog korupcije postalo je središnja briga građana diljem svijeta. Optužbe i protunapadi naviru po društvenim mrežama; političari optužuju svoje protivnike za koruptivno ponašanje. Korupcija je, sve u svemu, jedan od najvećih problema našeg doba.Pokoravanje korupcije, ili barem smanjenje političkog ili korporativnog koruptivnog ponašanja, pomaže ljudima s uskraćenim privilegijama da napreduju i počnu uživati supstancijalno bolji životni standard.

Cijena: 55,00 KM --> 40,00 KM 

KRATKA POVIJEST EKONOMIJE

Evo snažnijeg razloga za fasciniranost ekonomijom i možda za dobivanje vlastite ideje o njoj. Ekonomija je pitanje života i smrti. Dijete rođeno danas u bogatoj zemlji ima jako male šanse umrijeti prije pete godine. Smrt malog djeteta je rijedak i šokantan slučaj kada se dogodi. U najsiromašnijim zemljama svijeta, ipak, više od 10 posto djece nikad ne doživi petu godinu zbog manjka hrane i lijekova. Tinejdžeri u tim zemljama mogu se smatrati sretnima što su preživjeli.

Cijena: 69,00 KM --> 50,00 KM 

JE LI (SE) ZAPAD IZGUBIO?

Udio Zapada u svjetskoj ekonomiji i dalje će se smanjivati. To je neizbježno i nezaustavljivo jer su druga društva naučila kako se mogu oponašati najbolje prakse Zapada. Znači li to da će egzistencija na Zapadu postati gora? Nedavni zastoj prihoda i porast gubitaka posla među radničkim klasama u Americi i drugdje potvrđuju, čini se, da teške godine (već) dolaze.

Cijena: 42,00 KM --> 30,00 KM

Akcijska cijena seta od 6 knjiga: 240 KM (umjesto 373 KM)

  • Trošak dostave za područje BiH iznosi 5 KM
  • U cijenu je uključen PDV
  • Plaćanje je moguće izvršiti po predračunu ili prilikom preuzimanja

Za dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati Naklada MATE d.o.o..

Hvala Vam na čitanju i srdačan pozdrav,

Naklada MATE d.o.o.

Tina Ujevića bb, 88390 Neum, Bosna i Hercegovina

Tel.+387 36 885 057; fax.+387 36 885 057

Mob. +387 63 472 847

naklada.mate@infoneum.com

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje