ProCredit Banka - dio SOS Programa podrške zapošljavanju mladih

19.04.2022 09:34:19
Program podrške zapošljavanja mladih - ProCredit Banka

SOS Dječija sela BiH zajedno sa partnerima nastavljaju podržavati mlade ljude uključene u SOS Program podrške zapošljavanju mladih YEEP!

SOS Dječija sela BiH zajedno sa partnerima nastavljaju podržavati mlade ljude uključene u SOS Program podrške zapošljavanju mladih YEEP!

Uz podršku ProCredit Bank BiH i ove godine mladi su dobili priliku za usavršavanjem znanja engleskog jezika kao i usavršavanjem na polju rada na računaru. Priliku za pohađanja kursa engleskog jezika dobilo je 13 mladih, a isto toliko mladih i za pohađanje kursa MS Office paketa.

Svečana dodjela certifikata organizovana je u prostorijama YEEP centra, a dodjeli se pridružila predstavnica Odjela ljudskih resursa ProCredit Banke gospođa Hana Sarvan Gogić, koja je mladima kroz neformalni razgovor i druženje pružila korisne savjete u vezi sa značajem neformalnog obrazovanja, cjeloživotnog učenja i prijave za posao.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje