SAMO DO SUTRA: Iskoristite do 840€ popusta na ITAcademy i usavršite se za najplaćenije IT pozicije

05.05.2022 09:51:55
ITAcademy popust

ITAcademy se i ove godine povodom Praznika rada postarala da vam donese mogućnost da promijenite svoj život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

ITAcademy se i ove godine povodom Praznika rada postarala da vam donese mogućnost da promijenite svoj život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

Velika prvomajska akcija, koja vam omogućava da uz čak 840 eura popusta započnete školovanje za najplaćenije IT pozcije, traje samo do sutra! Sa ITAcademy poručuju da je ostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta. Zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku i pošaljite svoju prijavu što prije.

Postanite dio radničke IT klase i steknite znanja za najplaćenije poslove

Ovaj praznik većina radnika doćekala je u borbi da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mjesta, da na poslu ima platu koja obezbjeđuje pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali dio radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu i da biraju gdje će i za koju platu raditi.

IT sektor je jedna od rijetkih grana industrije na koju kriza ne utiče u velikoj mjeri, a broj radnih mjesta i potraga za kvalitetnim kadrom se povećavaju. Zato je sada pravo vrijeme da iskoristite ovu jedinstvenu priliku koju obezbijeđuje ITAcademy i promijenite svoj život i karijeru na bolje.

840 eura popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje samo još sutra i omogućava vam upis uz 840 eura popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Bez obzira na to za koju od ovih oblasti se odlučite, školovanjem na ITAcademy steći ćete IT vještine koje će vam omogućiti profitabilnu karijeru. Uz to, ITAcademy je jedna od rijetkih edukativnih ustanova koje svojim polaznicima omogućavaju da već tokom školovanja steknu neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center.

Kako biste bili u prilici da stečena znanja i vještine iskoristite, ITAcademy vam kroz saradnju sa IT hubovima obezbjeđuje čak 100 besplatnih sati u coworking prostorima, gdje ćete u društvu rastuće IT zajednice moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike. Pritom, ITAcademy se stara i o tome da brzo dođete do odlično plaćenog posla, te vam je omogućena i prilika da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere.

Za uspješnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama ITAcademy svojim polaznicima obezbjeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i njemačkog jezika. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savjetnik za pomoć u učenju. Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gdje god da se nalazite i da besplatno pristupite prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u. Da pogledate šta još dobijate školovanjem na ovoj jedinstvenoj ustanovi, posjetite ovu stranicu.

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem Platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gdje god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT certifikata, kao što su Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux, CompTIA, MikroTik, ISTQB, Python Institute, Unity, Google i drugi. Ovi certifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Podsjećamo vas da Prvomajska akcija na ITAcademy traje samo do sutra, a broj polaznika koji će moći da ostvare do 840 eura popusta prilikom upisa je ograničen. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih preostalih mjesta biti raspoređen prema redosljedu prijava i da se svi zainteresovani prijave što prije kako bi rezervisali svoje mjesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy, koje će vam omogućiti da sljedeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, pošaljite svoju prijavu!

PODIJELI:
TAGOVI: ITAcademy popust Link group

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje