CAMBRIDGE 2023

Ljetna škola engleskog jezika za djecu (13-17 god.) iz BiH na prestižnom Cambridge-u

31.01.2023 14:04:18
Ljetna škola engleskog jezika za djecu

Engleski jezik za učenike uzrasta od 13 do 17 godina.

Škola stranih jezika "Libar", službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH, i ove godine, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 13 do 17 godina. 

Prijave do 20.03.2022.

Planirani termin: odlazak 30.07.2023. i povratak 13.08.2023.

Cijeli program je organiziran uz pratnju nadležnih iz agencije Libar, na bazi punog pansiona u kampovima Studio Cambridge. Prijave traju do 20. marta 2023., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar.

Program pored sudjelovanja u internacionalnom okruženju učenika iz cijelog svijeta, nudi paralelno i niz obilazaka i atrakcija Cambridge-a, te vikend izlete u London i ostalih znamenitosti Engleske. 

Osoblje Studio Cambridge-a vodi kompletnu brigu oko učenika za cijelo vrijeme boravka, te su stalno na raspolaganju. Hrana – širok izbor hladne i tople hrane, kao i vegetarijanske hrane. Kod odlaska na ekskurzije, učenici sa sobom nose lunch paket.

Smještaj - U sigurnim i udobnim zgradama unutar kampa. Zgrade su dobro čuvane od strane djelatnika Studio Cambridge-a, te postoji 24h-nadzor.

Sve informacije, kao i aplikacija za ljetnu škole engleskog jezika "Cambridge 2023", na web stranici http://www.libar.info/ljetna-skola-engleskog-jezika-u-velikoj-britaniji/

PRIJAVA, potrebno je popuniti aplikaciju (Prijavni obrazac) s web stranice agencije Libar, te istu dostaviti na cambridge@libar.info

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, pored objavljenih na web stranici Libar budite slobodni kontaktirati LIBAR agenciju za poduke i prevodilaštvo

Agencija Libar – službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje