Doživotno školovanje

Jedinstvena ponuda na ITAcademy: Doživotno školovanje po cijeni jednogodišnjeg programa

18.04.2023 10:02:31
ITAcademy Doživotno školovanje

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom dijelu Evrope

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom dijelu Evrope. Međutim, na ITAcademy su odlučili da ponovo pomjere granice u obrazovanju budućih IT stručnjaka.

Naime, na ovoj obrazovnoj ustanovi u toku je proljetni upisni rok, pa buduće polaznike koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i jedinstvena mogućnost doživotnog školovanja po cijeni samo jednog programa.

Dobro ste pročitali! Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Ukoliko razmišljate o dugogodišnjoj karijeri u IT oblasti, ovu priliku ne smijete propustiti. Zbog tehničkih kapaciteta koji su odvojeni za ovakvu vrstu školovanja, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi kandidati, pa je potrebno da se prijavite što prije. Da saznate više i rezervišete svoje mjesto, posjetite sajt ITAcademy.

Steknite najtraženija IT znanja za samo 12 mjeseci. Nastavite sa besplatnim usavršavanjem kad god se pojavi nova tehnologija

Bez obzira na to za koji odsjek i program se odlučite, nakon završetka školovanja na ITAcademy dobijate mogućnost da nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

To konkretno znači da, čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera ili tehnologije za koju ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno školovanje putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastarjeti. ITAcademy vam omogućava da uvijek budete u toku sa najnovijim tehnologijama i znanjima, što je vrlo važno ukoliko želite da budete tražen i visoko plaćen IT stručnjak.

Da biste bili konkurentni u IT svijetu, važno je da se neprekidno usavršavate

Danas je u surovom poslovnom okruženju konkurencija oštra i svi se trude da rade bolje i više. A ono što vas može izdvojiti od ostalih jeste znanje koje je aktuelno i primjenljivo u praksi.

Ali tu postoji i jedan problem. Živimo u svijetu u kome se tehnologija razvija ogromnom brzinom, a to znači samo jedno: znanja zastarijevaju brže nego ikada ranije. A znanje koje zastari zapravo prestaje da bude znanje.

Svi oni koji su se odlučili za unosnu i izuzetno plaćenu karijeru IT stručnjaka znaju koliko se brzo razvijaju novi alati i pojavljuju nove tehnologije. Da biste mogli da obavljate svoj posao uspješno, izuzetno je važno da budete u toku sa ovim promjenama. Samo tako možete ostvariti uspješnu IT karijeru.

Zbog toga neograničeno školovanje koje vam donosi ITAcademy zaista predstavlja dragocjenost za svakoga ko ozbiljno razmišlja o tome da postane IT stručnjak.

ITAcademy, škola koja se razlikuje od svih drugih

ITAcademy je jedina škola na Balkanu (i jedna od malobrojnih škola u Evropi) koja ima zvanična partnerstva sa najcjenjenijim svjetskim institucijama i IT kompanijama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, Cambridge i druge, zbog čega su znanja i certifikati koje stičete na ovoj instituciji priznati kod poslodavaca širom svijeta.

Bez obzira na to koja od najtraženijih IT oblasti današnjice vas interesuje – programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija, na ITAcademy ćete znanja i vještine sticati od najcjenjenijih stručnjaka iz tih oblasti.

Takođe, u skladu sa svojim potrebama i afinitetima možete se odlučiti za tradicionalno školovanje u učionici ili za online nastavu – putem napredne platforme za učenje na daljinu, pri čemu kroz oba modela stičete potpuno isti kvalitet znanja.

ITAcademy je poznata i kao ustanova koja svojim polaznicima pruža ne samo četvorogodišnje IT vještine za manje od 12 mjeseci školovanja nego i čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima oni u rekordnom roku dolaze do posla. Tako vas tokom školovanja na ITAcademy očekuju fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika za one koji žele da rade za  inostrano tržište, obavljanje stručne prakse uz pratnju mentora, 100 besplatnih sati u IT hubovima, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina, pomoć u učenju i zapošljavanju i još mnogo toga. Jednostavno, na ITAcademy dobijate kompletnu podršku za svoju buduću karijeru.

Prijavite se što prije, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi

Za razliku od drugih IT-jevaca koji moraju skupo da plaćaju usavršavanja svaki put kad se pojavi neka nova tehnologija ili da se snalaze za samostalno učenje, zahvaljujući ovom jedinstvenom programu ITAcademy možete biti sigurni da ćete najaktuelnija znanja dobijati na vrijeme, potpuno besplatno.

Međutim, važno je da znate i da ova ponuda važi samo za ograničen broj ITAcademy polaznika i da zbog toga neće moći da je iskoriste svi koji se prijave.

Zato rezervišite svoje mjesto na vrijeme preko sajta ITAcademy i, pored školovanja po sniženim cijenama, obezbijedite sebi i edukaciju za čitav život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje