SysAdmin Day

CIJELA PLANETA SLAVI DAN SYSTEM ADMINA: Postanite jedan od njih uz veliki popust na ITAcademy

28.07.2023 09:54:25
SysAdmin Day ITAcademy popust

ITAcademy i ove godine slavi SysAdmin Day, proslava traje sve do 31. jula, do kada važi do čak 900 € popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na odsjeku Administration

Svakog posljednjeg petka u julu obilježava se SysAdmin Day, dan kada cijela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.

Ako niste znali, sistem administratori su među najtraženijim stručnjacima iz IT sektora, a njihova zarada može da ide i preko 1.300 eura na mjesečnom nivou. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.

Kada vam baguje internet, ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti, čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rješavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još uvijek nije upao na sve vaše onlajn-naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema.

Zato su i zaslužili svoj dan u godini.

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu system admini

ITAcademy i ove godine slavi SysAdmin Day. Međutim, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava traje sve do 31. jula, do kada važi do čak 900 € popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na odsjeku Administration.

Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih teško da bi funkcionisao digitalni svijet koji danas poznajemo, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se putem ovog linka.

Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration. Svaki od programa prilagođen je i apsolutnim početnicima, a vode ih iskusni sistem administratori, te će vas pripremiti za posao u ovoj oblasti.

Nastavu na ovim programima je moguće pratiti u onlajn-varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da obuci prisustvujete iz bilo kog grada ili zemlje. Na kraju programa besplatno polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco ili Linux Professional Institute zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svijetu radite brojne dobro plaćene poslove – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

Pored kvalitetnog znanja, školovanje na ITAcademy pruža sve resurse za započinjanje uspješne karijere: uspostavljanje kontakta sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere i mogućnost zaposlenja, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina i usavršavanje stranih jezika, kako biste svoje usluge mogli da ponudite klijentima širom svijeta, samo su neke od besplatnih beneficija koje vam obezbjeđuje ITAcademy.

Prijavite se do 31. jula i započnite školovanje uz posebne uslove

ITAcademy akcija povodom Dana sistem administratora traje do 31. jula i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa na odsjeku Administration uz popust do čak 900 €!

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rješava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje