Rođendanska nedjelja

Za svoj rođendan BusinessAcademy poklanja vama: Do 25% POPUSTA i BONUS paket za vrhunsko školovanje!

15.09.2023 10:19:13
Rodjendanska nedjelja BusinessAcademy

Jedna od najcjenjenijih poslovnih škola u regionu i ove godine svoj rođendan obilježava na drugačiji način

Jedna od najcjenjenijih poslovnih škola u regionu i ove godine svoj rođendan obilježava na drugačiji način.

U rođendanskoj nedjelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 25% na cijenu školarine, a svi koji se prijave do 17. septembra dobijaju i poseban BONUS paket za poslovno usavršavanje – besplatan kurs veb-dizajna u trajanju od šest mjeseci i paket cijeloživotnog školovanja koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlaštenim cijenama je ograničen. Zato požurite i obezbijedite svoje mjesto što prije. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDJE.

Steknite znanja i vještine najuspješnijih poslovnih ljudi današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namijenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i vještine potrebne za profitabilnu i uspješnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podijeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u željenom sektoru ili unaprijede postojeću.

Odaberite da li želite da steknete znanja i vještine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina i sl. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašten je od Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču međunarodno priznate certifikate (kao što su Kembridž poslovni certifikat, ICM certifikat, CMI, IPMA i drugi) koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove i napredovali na postojećim pozicijama, uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada, najbolji su pokazatelj da je za 12 mjeseci moguće promijeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mjesečni kurs veb-dizajna za sve koji se prijave do 17. septembra

Za uspješnu karijeru važno je da uvijek imate aktuelna znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada. Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mjesečne obuke za veb-dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, kao i da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada u budućnosti budete imali potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali, možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vrijedno više desetina hiljada eura po cijeni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za uspješnu karijeru u svijetu biznisa

Podsjećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 17. septembra. Ukoliko i vi želite da ostvarite uspješnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbijedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje